Neler Yeni

🔥🔥 VATAN GAMETALK 3 🔥🔥 ( İNDİRİM BİTTİ )

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,626
İsim
Kerem Çavuş
Bakıyorum da gametalk hep ayın sonunda yapılıyor Nisan sonu gibi olmasını bekliyorum. Eski yayınlarıda izledim de aga hep 3070 sistem mi yapıyorlar?
1.si 3070 ti full msi , 2.si full msi 3060tı şimdiki de 3070 çıktı stoğa göre ne gelirse muhtemelen

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
755
İsim
Caner
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Anıl Karadağ
ya eagle diğer modellere göre 3-5 derece yüksekte çalışsa sıfır almaya kalksan 20'den aşağı 3070li sistem yoktur şuan
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka %78 fan uçak gibi ses çıkarıyor ve 70c çokda iyi değil sanki sıcaklığı he? bide 3070 gücünde üst seviye enerji çeken bi kartda değil
sizde mevcut mu sistem

alequetor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Ercan AKCAN
kanka %78 fan uçak gibi ses çıkarıyor ve 70c çokda iyi değil sanki sıcaklığı he? bide 3070 gücünde üst seviye enerji çeken bi kartda değil
%100 güçte çalışıyor furkmark 'ta her kart %70+ fan ile çalışacaktır. Ben hiçbir şekilde tam gücünü bırak yarı gücünü bile kullanamayacağım.(AAA oyunlarda bile zor.) Ve genelde boşta duruyor kart.

pydepyde

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
zottet kottet
Arkadaşlar gametalk 3 sistemim biraz önce geldi fakat egzos fanı ve ön tarafın ortasındaki fanda ışıklar yanmıyor. Ayrıca ekran kartı montajı için hiçbir vida çıkmadı tüm kutulara bakmama rağmen. Ama asıl önemli olan windowsu kurdum ve ethernet kablosunu taktım fakat internet gelmiyor

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,626
İsim
Kerem Çavuş
Arkadaşlar gametalk 3 sistemim biraz önce geldi fakat egzos fanı ve ön tarafın ortasındaki fanda ışıklar yanmıyor. Ayrıca ekran kartı montajı için hiçbir vida çıkmadı tüm kutulara bakmama rağmen. Ama asıl önemli olan windowsu kurdum ve ethernet kablosunu taktım fakat internet gelmiyor
Msi h610m pro d yaz sitesine gir ethernet sürücüsünü flashla yeni pcye kur , ışıkların kablosu kontrolcüden çıkmıştır sorunlu geldiğini sanmıyorum test ediliyor

El-Turco

80+ Bronze
Ethernet için driverı kurman lazım siteden, vidalar bende de çıkmadı kasanın arkasında vardı ekran montaj kısımlarında. Ben onları söktüm kullandım

pydepyde

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
zottet kottet
Msi h610m pro d yaz sitesine gir ethernet sürücüsünü flashla yeni pcye kur , ışıkların kablosu kontrolcüden çıkmıştır sorunlu geldiğini sanmıyorum test ediliyor
Ethernet için driverı kurman lazım siteden, vidalar bende de çıkmadı kasanın arkasında vardı ekran montaj kısımlarında. Ben onları söktüm kullandım
Sağolun arkadaşlar interneti hallettim. Vida olarakta evden uydurdum bir şeyler tuttu. Ama yanmayan fanları anlayamadım arkasını açtım ne yapmam gerekiyor? Boşta bir şey gözükmüyor.

Boşta 3 pin bir giriş var bu olabilir mi

Ekler

• IMG_20230413_143101-min.jpg
    IMG_20230413_143101-min.jpg
    1,022.3 KB · Hit: 24

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,626
İsim
Kerem Çavuş
Sağolun arkadaşlar interneti hallettim. Vida olarakta evden uydurdum bir şeyler tuttu. Ama yanmayan fanları anlayamadım arkasını açtım ne yapmam gerekiyor? Boşta bir şey gözükmüyor.
110000074526848.jpg

bu tarz bi kontrolcü olması lazım fanın o kabloları çıkmıştır
fan-giris-jpg.760392

sağdaki gibi 4 kablo bağlanması lazım

Boşta 3 pin bir giriş var bu olabilir mi
fandan çıkan kabloyu takip et o kablonun boş olan argb girişini tak zaten direkt yanar ışık

Top Bottom