Klavye mouse çöp o işlemci ve ekran kartına 750w az nvidianın olur dedigine bakmayın çok daha fazla istedigi durumlar olabiliyor birde psu fason üretim sanırsamSistem nasıl arkadaşlar alınır mı olmayan bişey varmı 85.000TL fiyat var
fare klavye önemsiz kasa içi önemli benim içinKlavye mouse çöp o işlemci ve ekran kartına 750w az nvidianın olur dedigine bakmayın çok daha fazla istedigi durumlar olabiliyor birde psu fason üretim sanırsam
O zaman monitör dahil ekipmanları çıkarın hocam sadece kasa kaça geliyor bu durumdafare klavye önemsiz kasa içi önemli benim için
hikayeli oyun oynamıyorum sadece rust ve auto cad ile işlerim oluyo ondan 1080 p çektim85.000 çok geldi özellikle öyle bir monitör varkencs falan oynayacaksanız o ekran kartınada ihtiyaç kalmaz. Hikayeli oynayacaksanızda o ekranla (1080p) tat vermez
İnternet vatandan daha güvenilir hocam 14 gün koşulsuz iade süreci var vatanda kan ağlatan bir firma bu konuda.hikayeli oyun oynamıyorum sadece rust ve auto cad ile işlerim oluyo ondan 1080 p çektim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tavsiyesi olan varmı alacağım yoksa bana internetten şu sistem daha ucuz diye atmayın internetten teknolojik alet almıyorum
kasa nasıl hocam iyi midir? ekipmanlar önemli değil fiyatda max 86 87 çıkabiliyorum bu fiyata bu sistem alınır mıekipmanları vatandan alma sadece kasayı al
kasa için max 87 mi ?kasa nasıl hocam iyi midir? ekipmanlar önemli değil fiyatda max 86 87 çıkabiliyorum bu fiyata bu sistem alınır mı
evetkasa için max 87 mi ?
sistem gayet iyi parçalar kaliteli alınırkasa nasıl hocam iyi midir? ekipmanlar önemli değil fiyatda max 86 87 çıkabiliyorum bu fiyata bu sistem alınır mı
teşekkür ederim hocamsistem gayet iyi parçalar kaliteli alınır