Vatan Hazır Sistem Toplama

Kroken

80+
Reaksiyon skoru
28
Sistem nasıl arkadaşlar alınır mı olmayan bişey varmı 85.000TL fiyat var

Ekler

• IMG_7778.webp
    IMG_7778.webp
    429.3 KB · Hit: 44
Sistem nasıl arkadaşlar alınır mı olmayan bişey varmı 85.000TL fiyat var
Klavye mouse çöp o işlemci ve ekran kartına 750w az nvidianın olur dedigine bakmayın çok daha fazla istedigi durumlar olabiliyor birde psu fason üretim sanırsam

Ayrıca bu işlemci ve ekran kartına 1080p 200hz çok az ya yüksek hz 1080p ya da 200 240hz 2k olması lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fare klavye önemsiz kasa içi önemli benim için
O zaman monitör dahil ekipmanları çıkarın hocam sadece kasa kaça geliyor bu durumda

85.000 çok geldi özellikle öyle bir monitör varken :D cs falan oynayacaksanız o ekran kartınada ihtiyaç kalmaz. Hikayeli oynayacaksanızda o ekranla (1080p) tat vermez

85.000 çok geldi özellikle öyle bir monitör varken :D cs falan oynayacaksanız o ekran kartınada ihtiyaç kalmaz. Hikayeli oynayacaksanızda o ekranla (1080p) tat vermez
hikayeli oyun oynamıyorum sadece rust ve auto cad ile işlerim oluyo ondan 1080 p çektim

tavsiyesi olan varmı alacağım yoksa bana internetten şu sistem daha ucuz diye atmayın internetten teknolojik alet almıyorum

ekipmanları vatandan alma sadece kasayı al

hikayeli oyun oynamıyorum sadece rust ve auto cad ile işlerim oluyo ondan 1080 p çektim

tavsiyesi olan varmı alacağım yoksa bana internetten şu sistem daha ucuz diye atmayın internetten teknolojik alet almıyorum
İnternet vatandan daha güvenilir hocam 14 gün koşulsuz iade süreci var vatanda kan ağlatan bir firma bu konuda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,947
Üyeler
190,481
Son üye
sonhry
Geri