lınk atarmısınızBen sistem alıca Fakat vatan da ve itopyda istedim bilgisayar var fakat vatandaki biraz daha iyi fiyatı ikisininde aynı sizce hangi site daha iyi vatandan emin olamadım ama vatandaki sistem birazdaha iyi
lınk atarmısınız
ılla nvıdıa mı amd olurmuModArt-SATISFACTION V3 / AMD Ryzen 5 7500F / GIGABYTE GeForce RTX 4060 Windforce OC 8GB / 16GB DDR5 / 512GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
ModArt-SATISFACTION V3 / AMD Ryzen 5 7500F / GIGABYTE GeForce RTX 4060 Windforce OC 8GB / 16GB DDR5 / 512GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-4060-8g-oc-a620m-h-500gb-ssd-16gb-ram.html#yorumlar
Kanka ben itopydaki sitemde 1tb m2ss de yapıcam ve PSU yu 650 yapıcam
Vatanda ise kasayı THERMALTAKE S200 TG 650W yapıcam ve ramı 6000mhz cl30 yapıcam ve m2ss deyide 1tb yapıcam vatandaki kasa. Daha iyi benim alıcagim şekilde
Senin bileigin AMD daha iyi bişey varsa o da olur ama nvıdıa daha iyi olur bide DDR 5 sistem olucakılla nvıdıa mı amd olurmu
Kanka vatan daha mantıklı ama vatan güvenilir mi? sistemi nasıl yoluyorlar onu ögrensemSenin bileigin AMD daha iyi bişey varsa o da olur ama nvıdıa daha iyi olur bide DDR 5 sistem olucak
İtoptanın fiyaskoları daha çok. Ayrıca vatan daha iyiBen sistem alıca Fakat vatan da ve itopyda istedim bilgisayar var fakat vatandaki biraz daha iyi fiyatı ikisininde aynı sizce hangi site daha iyi vatandan emin olamadım ama vatandaki sistem birazdaha iyi
Kanka fiyasko dernek yani vatandaki sistemim alıyımİtoptanın fiyaskoları daha çok. Ayrıca vatan daha iyi
hocam sınerjıde7500f lı 6750 xt lı sıstem var lınk atamıyorum maalesef bır sogutucu alın guzel bır sıstemKanka fiyasko dernek yani vatandaki sistemim alıyım
Gaming Gen, Vatan bu ikisi en çok alınanlar. Burlardan alırsan problem yaşamazsınKanka fiyasko dernek yani vatandaki sistemim alıyım