- Konu Sahibi Konu Sahibi
SağolunRica ederim hayırlı olsun
SağolunRica ederim hayırlı olsun
Havale ile hiç alışveriş yapmadım. Lakin kart bilgilerini kaydet ki bir sonraki fırsatı kaçırma.Hocam sürekli sayfayı yeniledim stok tekrar yenilenmiş kredi kartı bilgilerini girerek zaman kaybetmek istemedim havale seçeneğini seçtim. Bu vatanda havale işlemi nasıl işliyor bilginiz var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya da bunun için ayrı konu mu açmalıyım.
Hocam ben şimdi havale ile sipariş verdim, ama verdikten sonra stokları tükendi. Şimdi ben parayı havale ile yollasam siparişimi tamamlayıp ürünü alabilir miyim. Bu arada E-posta'ma sipariş onay maili geldi, 3 gün içinde havale yapmazsanız siparişiniz iptal olur diyor.Havale ile hiç alışveriş yapmadım. Lakin kart bilgilerini kaydet ki bir sonraki fırsatı kaçırma.
Forumu takip et fırsat olursa yüksek ihtimalle paylaşılıyor ben de forumda gördüm sistemi.vatanın paylaştığı indirimli sistemlerin haberini nerden alabilirim
Siparişler kısmında hazır sistem gözüküyorsa sen ürünü aldın demektir. Şimdi havale yapman gerekiyor. Müşteri hizmetlerini ara konuş.Hocam ben şimdi havale ile sipariş verdim, ama verdikten sonra stokları tükendi. Şimdi ben parayı havale ile yollasam siparişimi tamamlayıp ürünü alabilir miyim. Bu arada E-posta'ma sipariş onay maili geldi, 3 gün içinde havale yapmazsanız siparişiniz iptal olur diyor.
Sipariş kısmında her şey eksiksiz gözüküyor teşekkür ederim.Siparişler kısmında hazır sistem gözüküyorsa sen ürünü aldın demektir. Şimdi havale yapman gerekiyor. Müşteri hizmetlerini ara konuş.
Ne demek, güle güle kullan.Sipariş kısmında her şey eksiksiz gözüküyor teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam aradım sordum eğer havaleyi yaparsanız siparişiniz onaylanır dediler. Size de çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.