Neler Yeni

Vatan mağazasından hangi monitörü almalıyım

echoes

80+ Bronze
Vatandan almak zorunlumu kazık gibi pahalı satılıyor orda her şey ama
Yani tek düşüncem şey, ölü piksel çıkmayacağından emin olayım, sonra iadeyle vs. uğraşmayayim(çoğu marka/yer de iade almıyor galiba gördüğüm konulardan anladığım kadarıyla). Yoksa şart değil Vatan mağazası, internetten almak daha zahmetsiz hatta benim için hem indirim filan da oluyor ama işte ölü piksel olayi endişelendiriyo beni

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,638
İsim
oğuzhan ege
Yani tek düşüncem şey, ölü piksel çıkmayacağından emin olayım, sonra iadeyle vs. uğraşmayayim(çoğu marka/yer de iade almıyor galiba gördüğüm konulardan anladığım kadarıyla). Yoksa şart değil Vatan mağazası, internetten almak daha zahmetsiz hatta benim için hem indirim filan da oluyor ama işte ölü piksel olayi endişelendiriyo beni
Anladım güzel yorumun için teşekkürler.

wincenzo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
H.K
Rica ederim ben de teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman internetten alacağım. En iyisi bu değil mi? Ölü piksel çıkarsa da artık napicam bilmiyorum...
İade edersin en kötü bende itopyadan aldım bu monitörü inşallah ölü pixel çıkmaz

echoes

80+ Bronze
İade edersin en kötü bende itopyadan aldım bu monitörü inşallah ölü pixel çıkmaz
İtopya iade alırken sorun yaşatıyormuş ama öyle gördüm birkaç konuda. Garanti raporu vs. oyaliyormuş

Top Bottom