Neler Yeni

Vatan mı Teknosa mı Media Marktmı

samurai23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Toprak Beydemir
Merhaba iyi forumlar başlıktan anlaşılacağı üzere sizce hangisinden alışveriş yapılmalı arkadaşım Xbox series s alıcak kendisine Vatanı önerdim gayet güzel çalışma ortamı ve ayıplı bozuk ürün çıkma şansının az çıksa bile garanti sürecinin rahat olduğunu belirttim ama yinede size sormak istiyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

Forumuye

80+ Bronze
Merhaba iyi forumlar başlıktan anlaşılacağı üzere sizce hangisinden alışveriş yapılmalı arkadaşım Xbox series s alıcak kendisine Vatanı önerdim gayet güzel çalışma ortamı ve ayıplı bozuk ürün çıkma şansının az çıksa bile garanti sürecinin rahat olduğunu belirttim ama yinede size sormak istiyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Hepsi aynı bence.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
En ucuz neredeyse oradan alsın. 3 yerde güvenilir. Tahminimce Vatan en pahalı satan yerdir. O yüzden Vatandan önermeniz pek iyi olmamış.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
servis olarak net vatan az daha fazla verin vatandan alın pc olsa idi demezdim pc olarak kazık ama öteki ürünlerde aşırı başarılı

samurai23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Toprak Beydemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ama şikayet var okumuş arkadaşım ve teknosadan çok korkuyor çünkü baya bi Xbox aldım garantiye yolladım gelmedi kol bozuldu gelmedi iade almadılar gibi şeyler yazmışlar ve başka yerlere bakınca teknosasın berbwt bir yer yıllar içerinde bozduğu yazılmış
En ucuz neredeyse oradan alsın. 3 yerde güvenilir. Tahminimce Vatan en pahalı satan yerdir. O yüzden Vatandan önermeniz pek iyi olmamış.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
servis olarak net vatan az daha fazla verin vatandan alın pc olsa idi demezdim pc olarak kazık ama öteki ürünlerde aşırı başarılı
Aşırı başarılı ne demek? Yine kazık sadece pc de ×2 kazık

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
hangisinde ucuzsa oradan alabilir. hatta hepsiburada, amazon gibi yerlerden de alabilir.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Ama şikayet var okumuş arkadaşım ve teknosadan çok korkuyor çünkü baya bi Xbox aldım garantiye yolladım gelmedi kol bozuldu gelmedi iade almadılar gibi şeyler yazmışlar ve başka yerlere bakınca teknosasın berbwt bir yer yıllar içerinde bozduğu yazılmış
Her yerde şikayet olabilir. 1 şikayete göre bence yargılamayın.

samurai23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Toprak Beydemir

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Xbox 100 lira fazla sadece o önemli değil onun derdi aldıktan sonra başı ağrımasın bozulmasın istiyor
Kaç liraya alıyor Vatandan bir sorar mısın? Ya da biliyorsan söyler misin?

Top Bottom