Neler Yeni

Vatan mı Teknosa mı Media Marktmı

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Merhaba iyi forumlar başlıktan anlaşılacağı üzere sizce hangisinden alışveriş yapılmalı arkadaşım Xbox series s alıcak kendisine Vatanı önerdim gayet güzel çalışma ortamı ve ayıplı bozuk ürün çıkma şansının az çıksa bile garanti sürecinin rahat olduğunu belirttim ama yinede size sormak istiyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
vatan

Nazenara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Mert ÖZ
İlgilendiği Kategoriler
Yakuza CZN Burak
Steam
https://steamcommunity.com/id/nazenara
Discord
nazenarakasuga
Ailem 10 yıldır MediaMarkt'tan alışveriş yapıyor.Her zaman iyi ilgilendiler.Ürünlerinden hiç sorun çıkmadı.İmzamdaki monitörü de MediaMarkt'tan aldım.Hiçbir sorunu yok. MediaMarkt😍

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Hiç biri İtopya.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Merhaba iyi forumlar başlıktan anlaşılacağı üzere sizce hangisinden alışveriş yapılmalı arkadaşım Xbox series s alıcak kendisine Vatanı önerdim gayet güzel çalışma ortamı ve ayıplı bozuk ürün çıkma şansının az çıksa bile garanti sürecinin rahat olduğunu belirttim ama yinede size sormak istiyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Vatan en pahalısını satar genelde en ucuzu nerdeyse onu alın

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
teknosadan daha önce sıkıntı yaşamıştım ben olsam Vatandan alırdım

mythrowib

80+ Silver
genelde vatan en pahalı yer oluyor en düşük neredeyse ordan almak mantıklı hb trendyol n11 den fln nda bakabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,591
Üyeler
164,027
Son üye
Custolive
Top Bottom