HalilAydogan
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 994
- İsim
- Halil Aydogan
- İlgilendiği Kategoriler
- Teknoloji
- https://www.instagram.com/hhalilaydogan/
- hhalilaydogan
MSI MAG CoreLiquid C240 ARGB 240 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG CoreLiquid C240 ARGB 240 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Arkadaşlar ürün bu akakçeden baktığımızda 400 tl gibi gibi bir indirim var vatanda. Ne yazık ki ürün stokta olduğu olmadığı için %15 lik oem indirimi gözükmüyor. Telefonla arayıp sipariş oluşturdum. Orda bana 2359 tl ye geldiğini söylediler. Yarın sonlanacak msi cashback için faturanın hemen kesilmesini istedim yardımcı oluruz dediler. Msi Kampanyası ile birlikte ürün 1959 tl gelmiş olacak.
Akakçe en ucuz 3139 TL
MSI MAG CORELIQUID C240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG CORELIQUID C240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG CORELIQUID C240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.512,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com