🔥İndirim VATAN PC 12400F-RTX 3060 12GB/4060 8GB SİSTEM 16.999/19.999 TL!

TECNOPAT SOSYAL İSİMLİ FORUMUN TÜRKİYE'NİN EN KÖTÜ FORUM SİTESİ OLDUĞUNU BİLİYOR MUYUNUZ?​

bu reis.
He o mu... O benim imzam her mesajımın altında. Çöplük gibi bir yer orası. Şaka yapsan boş mesaj atma len iyip ban attırıyorlar. Bomboş npc forumu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olur öyle şeyler takma o kadar babuş 😁

bu varken almam ben 13400f sistemi.

Tabii kasa psu çok kötü, kaliteli yapsan 20k ya geliyor onun yerine de gidip vatandaki 12400f 4060 sistemi alabilirsin. Bir savaş varsa Vatan her türlü önde yani bence 😂

He o mu... O benim imzam her mesajımın altında. Çöplük gibi bir yer orası. Şaka yapsan boş mesaj atma len iyip ban attırıyorlar. Bomboş npc forumu.
harbi haklısın ''discord durduk yere ihlal verdi'' diye konu açtım adamlar gereksiz diye izin vermediler dsajohasdjıkdasjkı yazıyorum adam 😁😁😁 diye değiştiriyor sona nokta koymuyorum ban veriyorlar sırf şaka olsun diye o pc 20000 değil 19997 tl dedim adamlar alakasız diyerek 3 gün ban verdi

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu varken almam ben 13400f sistemi.
Tercih meselesi 6 taksit var Axess faizsiz alan alıyor valla

Vatan Axess 6 taksit mi var zaten vatan PC fark ettiyseniz reklam olsun diye yapıyor 50 şer stok açıyor ses getirsin diye sonra yaptık diyor adamlar güzel strateji
Zeka işte. Ama bu saatlere çıkarıyorlar bir de o da var. Uzun stokta kalsın diye.

3060'ı iptal ettim ne alıyoruz şimdi:D bana kurgu için pc lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,769
Üyeler
184,682
Son üye
exudes1
Geri