Neler Yeni

Vatan PC OEM sistem Garanti

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
halil arslantürk
Yarın sistemimi vatana garantiye götürücem muhtemelen ekran kartında sorun var bana ekran kartını sokerseniz daha iyi olur dediler ama garantisini bozmaktan korkuyorum birde başka bir üründe sorun varmı bilmiyorum kasayı direk vatana götürsem bana yardımcı olurlar mı

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,781
İsim
Kerem Çavuş
Garantisi bozulmaz fakat tüm parçalarla birlikte götürün onlar halleder , orda da sorun istiyosanız gönderiliyosa sadece ekran kartı gönderilsin diğer parçalar boş yere gitmesin

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,433
İsim
Emre siyah
ekran kartını sokerseniz garanti dışı olmaz bilmiyorsanız direkt götürün ama arabada sallanması vssi sıkıntı yaratabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
halil arslantürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran kartını sokerseniz garanti dışı olmaz bilmiyorsanız direkt götürün ama arabada sallanması vssi sıkıntı yaratabilir
Götürdük normalde sökmüyolarmis zorla söktüler müdür dedi sökün diye ama korktum adamlar aralarında bişey down yaptım dedi digeride benden biseyler kapmissin dedi yine bişey olursa thhye basvururum

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Götürdük normalde sökmüyolarmis zorla söktüler müdür dedi sökün diye ama korktum adamlar aralarında bişey down yaptım dedi digeride benden biseyler kapmissin dedi yine bişey olursa thhye basvururum
Ya neye korkuyorsun, kos koca Vatan elinde ki sistemi bozup sana geri verecek değil ya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,672
Üyeler
166,413
Son üye
zento10
Top Bottom