❌İndirim Bitti! Vatan Şaka Gibi Fiyatta Sistemler

Üstelik stock fan var hepsinde stock fan hiçbir zaman yeterli olmadı bu işlemcilere

Galax gainwarddan daha iyi dediğin için öyle dedim. Yorum model bazlı ise ona göre belirtin yanlış algı oluşmasın.
Ben öyle bişey demedim reis
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Galax gainwarddan daha iyi dediğin için öyle dedim. Yorum model bazlı ise ona göre belirtin yanlış algı oluşmasın.
Dm baksana

İtıpyadan 14600KF+5070 sistem aldım . 5070 de ASUS prime dı.
45700 TL ye geldi.
kasada Fsp 750w psu
Ventovg20al E-Atx kasa
6000 cl30 ram
1tb gen 4 ssd vardı .
Sadece anakart h610m di onu da 2k farkla ASUS b760 yapıyordum
yapmadım dışardan z serisi aldım almasam 48 e 14600 Kf li taş gibi sistem alınıyordu . Hatta buna iyzico vs de eklerseniz daha da uygun oluyordu . Sistemi istediğiniz gibi özelleştirdiğinizde çıkan fiyatı baz alın sonra dışardan toplayın aynı parçaları . Gerçek indirim o zaman anlaşılır .5600 cl46 ram almayın mesela

evet bu iyiymiş

ulan dikkat ediyorum da ekran kartı zaten 28k lan sistem nasıl 30k alıyor. Bence buna bir şey yapılmalı ya bir yasak veya yasa falan adam bunu 30k ya sistem halinde satabiliyorsa ekran kartını 28k ya satamamalı bence
4070 in fiyatı abartı 28 e yeni nesil 5070 i var zaten 20k civarında ederi 4070 in. Yeni nesiller geldikçe eski nesilin msrp'si düşer bu az düşmüş hali bu arada genel ekran kartı stok sıkıntısı olduğu için

evet bu iyiymiş

ulan dikkat ediyorum da ekran kartı zaten 28k lan sistem nasıl 30k alıyor. Bence buna bir şey yapılmalı ya bir yasak veya yasa falan adam bunu 30k ya sistem halinde satabiliyorsa ekran kartını 28k ya satamamalı bence
Ekran karti için alan varsa sistemin geri kalanını ben alabilirim

Nihayet çok uzun zaman sonra gerçekten çok büyük fiyat avantajlı sistemler geldi.
Demek bu fiyata da çıkarılabiliyormuş istense

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
inno3d'nin 26300 olduğu zamanda toplansa aynı paraya toplanıyormuş, hatta 600 lira daha ucuz. fırsat mırsat değil.

inno3d'nin 26300 olduğu zamanda toplansa aynı paraya toplanıyormuş, hatta 600 lira daha ucuz. fırsat mırsat değil.
25.600 e düşmüştü üstelik peşine 3 taksit vardı havada kaptım valla şuan çok memnunum 1 yıllık 4070 superi 21.300 e satıp geçmiştim kârlı iş oldu.

25.600 e düşmüştü üstelik peşine 3 taksit vardı havada kaptım valla şuan çok memnunum 1 yıllık 4070 superi 21.300 e satıp geçmiştim kârlı iş oldu.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Aynen öyle, iki fiyat yükseltince önümüze böyle çer çöp sistemleri sıcak fırsat diye koyuyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,544
Üyeler
183,850
Son üye
şahinnnn
Geri