Neler Yeni

Vatan teknik servis süresi

Mriguana

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Ali Efe TİCAN
Teknik servis için AOC marka monitör verdim. Adamlar bana 21 iş günü süre olduğunu söylediler. Bu süre ben monitörü teslim ettikten sonra mı başlıyor yoksa monitör servise ulaştıktan sonra mı başlıyor?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Teknik servis için AOC marka monitör verdim. Adamlar bana 21 iş günü süre olduğunu söylediler. Bu süre ben monitörü teslim ettikten sonra mı başlıyor yoksa monitör servise ulaştıktan sonra mı başlıyor?
Ürün servise ulaşıldığında başlıyor.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Servise ulaştıktan sonra başlıyor ama kötü haber vatan çok yavaş ulaştırıyor, 2 haftada dönen ekran kartım serviste 3 gün kaldı gerisi ürünün gidiş geliş süresi vs. :/.

Mriguana

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Ali Efe TİCAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Servise ulaştıktan sonra başlıyor ama kötü haber vatan çok yavaş ulaştırıyor, 2 haftada dönen ekran kartım serviste 3 gün kaldı gerisi ürünün gidiş geliş süresi vs. :/.
servise 1 haftada ulaştı ve takipte servis 1 haftadır DOA raporu bekliyor yazıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

servise 1 haftada ulaştı ve takipte servis 1 haftadır DOA raporu bekliyor yazıyor
@$ilent ne kadar sürer daha bu raporun çıkıp çıkmaması

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Mesaj otomatik birleştirildi:

@$ilent ne kadar sürer daha bu raporun çıkıp çıkmaması

Hiçbir fikrim yok ama servisi belli aralıklar ile arayıp tatlı bir dille konuşup bilgi alırsan falan öğrenirsin güzelce.

Top Bottom