Neler Yeni

Yardım Vatan yanlış ürün sorunu!

heysamed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Gürkan Samet Yılmazel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Bütçe
1000
İyi aksamlar.. kasım fırsatlarında vatandan ram aldım yanlış ürün göndermişler geri iade ettim doğrusunu gönderin diye 2 haftadır aramama rağmen ses seda yok resmen paramın üstüne kondular nasıl bir yol izlemeliyim? Sikayetvara da yazdım her gün arıyorum ama sürekli kayıt olusturduk ilettik vs diyorlar.

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Ferhat Bilgi
İyi aksamlar.. kasım fırsatlarında vatandan ram aldım yanlış ürün göndermişler geri iade ettim doğrusunu gönderin diye 2 haftadır aramama rağmen ses seda yok resmen paramın üstüne kondular nasıl bir yol izlemeliyim? Sikayetvara da yazdım her gün arıyorum ama sürekli kayıt olusturduk ilettik vs diyorlar.
vatanda çok şikayet oluyor ya siparişleri montajsız gelenler falan olmuş bende dahil yanlış ürün gelenler olmuş güvenilir diye vatan diyoruz onunla da sorun yaşıyoruz

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
883
İsim
Mehmetcan İvrendi
THH başvurun hocam

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
883
İsim
Mehmetcan İvrendi
THH çok rezil bir kurum 1 başvuru ortalama olarak 7-8 ay sonunda cevaplanıyor.
Sizce sadece o mu rezil neyse hapse girmeye gerek yok konuşmayacağım😅

Yani o zaman vatanı THH başvuru cam gelmesse diye tehdit edin yani aklıma başka bir şey gelmiyor😁

Son düzenleme:

heysamed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Gürkan Samet Yılmazel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
vatanda çok şikayet oluyor ya siparişleri montajsız gelenler falan olmuş bende dahil yanlış ürün gelenler olmuş güvenilir diye vatan diyoruz onunla da sorun yaşıyoruz
lanet ettirdiler ya yemin ederim tek ram kullanıyorum sistemi ona mı yanayım param gitti ona mı yanayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

THH başvurun hocam
1000tl için ugraşmaya degmez hocam ınternet uzerınden yapılıyorsa basvurayım zaten her platformda bunu dıle getırecegım. resmen hırsızlık yaptıkları.

THH çok rezil bir kurum 1 başvuru ortalama olarak 7-8 ay sonunda cevaplanıyor.
doğru.

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Ferhat Bilgi
lanet ettirdiler ya yemin ederim tek ram kullanıyorum sistemi ona mı yanayım param gitti ona mı yanayım
Anlayabiliyorum çektiğin çileyi bende aşağı yukarı aynı olayları yaşadım çok problemli bir süreç allah sabır ve kolaylık versin

heysamed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Gürkan Samet Yılmazel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Sizce sadece o mu rezil neyse hapse girmeye gerek yok konuşmayacağım😅

Yani o zaman vatanı THH başvuru cam gelmesse diye tehdit edin yani aklıma başka bir şey gelmiyor😁
bunu denıcem yarında :D

Anlayabiliyorum çektiğin çileyi bende aşağı yukarı aynı olayları yaşadım çok problemli bir süreç allah sabır ve kolaylık versin
sonuç olarak çozüldü mü hocam?

Bir daha katiyen vatandan da alışveriş yapmam. Kurumsal kurumsal diyorlar bir de.. a..k ev...

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Ferhat Bilgi
bunu denıcem yarında :D

sonuç olarak çozüldü mü hocam?

Bir daha katiyen vatandan da alışveriş yapmam. Kurumsal kurumsal diyorlar bir de.. a..k ev...
Sorununu çözerler o konuda şüphen olmasın eninde sonunda hakkını alırsın dşhe umuyorum sadece biraz uzun sürebilir onun dışında ya doğru ürünü ya da paranı gönderirler muhtemelen

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
883
İsim
Mehmetcan İvrendi
1000tl için ugraşmaya degmez hocam ınternet uzerınden yapılıyorsa basvurayım zaten her platformda bunu dıle getırecegım. resmen hırsızlık yaptıkları.
Evet hocam internetten başvuru yapılıyor hatta ticaret bakanlığı'nın sitesinden di galiba yanlış hatırlamıyorsam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,879
Üyeler
164,741
Son üye
sillygoose
Top Bottom