Neler Yeni

🔥İndirim Vatan Yeni Asus 4060 E.Kartlı Sistem 22K

ScorFy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berkay Haphap
Bu asusta ats modeli yeni mi ilk defa görüyorum ne gibi farklar var diğer modellere göre
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir fark var mı 3 fan olması haricî anime theme gibi kutu tasarımı var
Noctua gibi özel bir fan.
Tam bilgim olmasa da standartlardan daha uzun ömürlü ve daha sessiz çalışan bir fan sistemi var.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Burak
Noctua gibi özel bir fan.
Tam bilgim olmasa da standartlardan daha uzun ömürlü ve daha sessiz çalışan bir fan sistemi var.
Keşke trye getirseler hep ilk defa gördüm fiyat farkı ve talep arzdan dolayı mı getirmiyorlar ki tabii vatanda var şuan

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
776
İsim
Ömer Aslan
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Kerem Cantürk

Senerr

80+ Bronze
çıkar çıkmaz bıtıyor ıtopya ve pc hocası yapmıstı
Videoyu izleyen 50K izleyen kişi var 150 stok koymuşlar bence boşuna 19K diye fiyatlandırma yapılmış gibi söyleme, bir de fırsatçıların 2 3 tane birden aldığını hesap edersen. Söyleyeceksen de bunları belirt zira deli takip etmen lazım daha video koyulduğu saatler bitiyor gün bile olmadı hatırlıyorum bence rezillik. Bundan daha ucuza 17K paraya yapmıştı pc hocası onda bile daha fazla stok vardı.

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
776
İsim
Ömer Aslan
Videoyu izleyen 50K izleyen kişi var 150 stok koymuşlar bence boşuna sayarsın bir de fırsatçıların 2 3 tane birden aldığını hesap edersen, sayacaksan da deli takip etmen lazım daha video koyulduğu saatler bitiyor gün bile olmadı hatırlıyorum bence rezillik. Bundan daha ucuza 17K paraya yapmıştı pc hocası onda bile daha fazla stok vardı.
Videoyu erken gordum sitede uzun sure kaldı 19k civarında.Bence stokta sorun yoktu gıbı hemen bıtmedı.Ihtıyacım olsa 2 adet cok rahat alırdım

Senerr

80+ Bronze
Videoyu erken gordum sitede uzun sure kaldı 19k civarında.Bence stokta sorun yoktu gıbı hemen bıtmedı.Ihtıyacım olsa 2 adet cok rahat alırdım
Sen erken görmüşsün ben takip eden biri olarak görmedim, 150 stok ile piyasa fiyatlandırması öyleymiş gibi konuşmak aldatıcı bir değer kusura bakmayın. Bunu ben sayamam. 17K olanda bile daha fazla stok vardı, bu kadar az stoku da eleştirmeyeceksek 50 stok koyacaklar yarın veya ertesi gün olan yine bize olacak. Tahminim 4 5 saate bitti stoklar ben 5. saatte görmüştüm bence erken bitmiş. Video daha 5 6K izlenmelerdeydi baktığımda. Yani bende pek geç gelmedim.

Keşke alsaydın bu arada.

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
776
İsim
Ömer Aslan
Sen erken görmüşsün ben takip eden biri olarak görmedim, 150 stok ile piyasa fiyatlandırması öyleymiş gibi konuşmak aldatıcı bir değer kusura bakmayın. Bunu ben sayamam. 17K olanda bile daha fazla stok vardı, bu kadar az stoku da eleştirmeyeceksek 50 stok koyacaklar yarın veya ertesi gün olan yine bize olacak. Tahminim 4 5 saate bitti stoklar ben 5. saatte görmüştüm bence erken bitmiş. Video daha 5 6K izlenmelerdeydi baktığımda. Yani bende pek geç gelmedim.

Keşke alsaydın bu arada.
Evet sıkı takip edemeyenler için büyük sorun. Muhtemelen video çıktıktan 2 saat sonra bitmiştir stok. Dediğim gibi ihtiyacım yoktu r5 5500 rx 6600 idare ediyor fc24den başka çok oyun oynayan biri değilim. Ama belki ileride 4060lı bi sistem isterim.

Top Bottom