❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR İNDİRİM KODU

arkadaşlar shappire 9070xt nitroplus alan varmı ?
aldım da testlerde felan sıkıntı yok. dyinglight2 girdiğimde ötmeye başlıyor. ne yapayım ? iade mi edeyim?
yüzde 90 ında var ya vsync açacaksın ya undervolt yapacaksın

Bu VTNOEM20 kodu tekrar gelirse uyandırın kodun saat 7 ye kadar olduğunu bilmiyordum alışverişi erteledim bir baktım süresi dolmuş 😑

Gigabyte eagle sff 12 gb rtx 5070 aldım sonra sapphhire rx 9070'te karar kıldım.Sorun şu ki rtx 5070 pcie 5.0 power giriş kablosunu çıkarırken poşeti yırttım iadede sorun yaşamam mümkün olduğundan iade etmedim. Almak isteyen var mı?

Bu VTNOEM20 kodu tekrar gelirse uyandırın kodun saat 7 ye kadar olduğunu bilmiyordum alışverişi erteledim bir baktım süresi dolmuş 😑
Bi daha gelir mi bilmiyorum. Bence gelmez çok garip bi indirim zaten. Bunu yapacaklarına normal fiyattan satsınlar zaten herkes gider vatandan alır. Gerek yok sonra sahibinden satılmaya flan çalışıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

K
Gigabyte eagle sff 12 gb rtx 5070 aldım sonra sapphhire rx 9070'te karar kıldım.Sorun şu ki rtx 5070 pcie 5.0 power giriş kablosunu çıkarırken poşeti yırttım iadede sorun yaşamam mümkün olduğundan iade etmedim. Almak isteyen var mı?
aldığın fiyattan mı satıcan.

Bi daha gelir mi bilmiyorum. Bence gelmez çok garip bi indirim zaten. Bunu yapacaklarına normal fiyattan satsınlar zaten herkes gider vatandan alır. Gerek yok sonra sahibinden satılmaya flan çalışıyor.

K

28.500 Aldım 27.000 satmayı düşünüyorum.

İlgilenen varsa Asus 5070 Tuf modelini elden çıkarıyorum, hiç kullanmadım. Aldığım fiyat olan 30.500 liradan vereceğim.

K

Niye gelmesin? ikidir cuma geliyor.

Hadi inşallah :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,517
Üyeler
184,178