aynı ikiside oc hatta bazılarında oclu model daha ucuzOC modeli olabilir.
vatan kazık :d
[/QUOt
alacağım sistem biraz pahalı olduğundan internete pek güvenemiyorum
asus rog ların 2 modeli vardır biri oc li olur biri oc siz oc li model olabilir ama 1000tl fark etmez vatandan asla alma hayatımın kazını ilk masaüstümü aldım ve tahmine et ne oldu rx 570 bozuk geldiBir biligsayar topluyorum fakat vatanda mesala bi 2080 super 9000 TL bi 2080 super 8000tl aynı marka model Asus rog strix sebebi nedir acaba
ben direk bayiden alıcam biraz pahalı bi sistem topladığımdan internte güvenemiyorum bide ikiside ocliAsus rog ların 2 modeli vardır biri oc li olur biri oc siz oc li model olabilir ama 1000tl fark etmez vatandan asla alma hayatımın kazını ilk masaüstümü aldım ve tahmine et ne oldu rx 570 bozuk geldi
Antalyadayım ne yazı kiGamegaraj önerebilirim, eğer istanbul içiysen gidip kendinde alabiliyorsun kargonu(bu sabah kendim aldım)
sorun çıkmaz çok satın alan var,güvenebilirsinizAntalyadayım ne yazı ki
Ne yalan söylim vatan pahalı satıyor. Ürünlerin bazılarını. Güvenilir yerlere bak istersen itopya gibiBir biligsayar topluyorum fakat vatanda mesala bi 2080 super 9000 TL bi 2080 super 8000tl aynı marka model Asus rog strix sebebi nedir acaba