Neler Yeni

Çözüldü✓ vatandan aldığım oem sistemin ekran kartı stokta 2 adet kalmış bena gelmeden bitme şansı var mı?

Wapeir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ensar AYDIN
Instagram
ensara_ydn
Steam
!WhinchesTR!
Kanks dparişi aldılarsa sana o ekran kartını getirtirler merak etme. Ben hepsibudada dan ellerinde olmayan bir kasayı spariş etmiştim. Yok dediler iptal etsek olurmu dediler, hayır gelecek dedim her gün taciz ettim. En sonunda yurt dışından getirtirip bana zararına vermişlerdi. Israr her şeyin çözümü. Gerekirse dava açarsın. (parayı ödediysen eğer)
taksitle aldım daha taksidi ödemeye başlamadım ondan dolayı bir şey diyemiyorum işlem başlatıldığı için farklı kasaya da geçemiyorum eğer olsaydı direkt yukarıda yazdığım i3 12100f li olan kasaya geçicektim

derdim gelip gelmemesi değil dediğin gibi gelmemesi imkansız ama 1 ay mı 1 hafta mı tam olarak ne zaman geliceğini merak ettim

woutahmet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ahmet Burak
Yakın zamanda vatan dan oem r5 5500 ve 3060 olan bir pc aldım direkt mağazan aldım ancak kartın şu an ellerinde olmadığını geldiğinde sistemle beraber alabileceğimi söylediler ortalama kaç güne gelir bilgisi veya böyle bir tecrübesi olanlardan yardım istiyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Aldığım sistem:
2-3 iş günü içinde gelir mağazaya

Wapeir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ensar AYDIN
Instagram
ensara_ydn