arkadaşlar bu gün akşam vatan bilgisayardan asus vg258qr monitör aldım. görüntü berbat acaba yarın sabah kutuya koyup başka bir ürünle değişmek istesem iade alırlar mı. asustan böyle bir kötü ekran beklemiyordum.
Saat 9 da aldimAynı gün olursa yardımcı olabiliyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tabi ordaki kişinin insiyatifine kalmış bir durum
tn panel olduğundan dolayı mı yoksa sorun mu vararkadaşlar bu gün akşam vatan bilgisayardan asus vg258qr monitör aldım. görüntü berbat acaba yarın sabah kutuya koyup başka bir ürünle değişmek istesem iade alırlar mı. asustan böyle bir kötü ekran beklemiyordum.
Görüntü çok kötü geldi bana msi vardi dird yüksek lik ayari için değiştim pişmanım ve ses cok az geliyor dahili hoporler dentn panel olduğundan dolayı mı yoksa sorun mu var
4w gücünde çokta az olmaması lazım belkide üretim hatalı üründür değişim yaparken veya bir ürün alırken oradaki çalışanın yanında test edin derimYa başka ürün alim para geri vermesinler
Görüntü çok kötü geldi bana msi vardi dird yüksek lik ayari için değiştim pişmanım ve ses cok az geliyor dahili hoporler den
Ona raziyim ztn oyunda kulaklik kullaniyorum. Aslinda oyunda iyi ama sorf yaparken yazılar bozuk görünüyorAsuslarda malesef ses iyi değil
ayarlardan düzenleyebilirsinOna raziyim ztn oyunda kulaklik kullaniyorum. Aslinda oyunda iyi ama sorf yaparken yazılar bozuk görünüyor