Neler Yeni

Yardım Vatandan BlackSharkV2x aldım gıcırdıyor

ghnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Gökhan
hocam kulaklıkta muadil işi bir tık sıkıntılı kağıtta yazan bir özelliği olmuyor sonuçta. en fazla kablosuz olup olmaması vs. mağdur olsan bile thh'de derdini anlatamayabilirsin bu yüzden

Gurkanpiro

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam kulaklıkta muadil işi bir tık sıkıntılı kağıtta yazan bir özelliği olmuyor sonuçta. en fazla kablosuz olup olmaması vs. mağdur olsan bile thh'de derdini anlatamayabilirsin bu yüzden
gonderıcem muadıl alırsam baska bısey kesın alırım kulaklık gıcırdıyor ses fulleyınce sag tarafta azalma oluyor cıldıracam

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Mert ash
aldım garantıye gondercem muadılı olarak ne yollarlarsa alayım
v2x öyle hocam bende de var birsürü arkadaşta da gördüm böyle kronik bir şey galiba iyi ama ayarlamasını bilmeden çöp kulaklık ben deneye yanıla çözdüm siz uğraşmadan değiştirin

Gurkanpiro

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
v2x öyle hocam bende de var birsürü arkadaşta da gördüm böyle kronik bir şey galiba iyi ama ayarlamasını bilmeden çöp kulaklık ben deneye yanıla çözdüm siz uğraşmadan değiştirin
ucuz arkadasım onerdı keske fujın pro felan alsaydım ınsanı canından bezdırıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam aynısını sunmazlarsa genelde muadil diye sundukları daha kötü oluyor. reddedip thh başvursan derdini anlatamayabilirsin işte aynısı gelmesi daha iyi olabilir bu yüzden
arctıs nova 1 felan var onu denerım yada olmadı geleni satarım

Top Bottom