Gurkanpiro
80+ Gold
aldım garantıye gondercem muadılı olarak ne yollarlarsa alayım
gonderıcem muadıl alırsam baska bısey kesın alırım kulaklık gıcırdıyor ses fulleyınce sag tarafta azalma oluyor cıldıracamhocam kulaklıkta muadil işi bir tık sıkıntılı kağıtta yazan bir özelliği olmuyor sonuçta. en fazla kablosuz olup olmaması vs. mağdur olsan bile thh'de derdini anlatamayabilirsin bu yüzden
aynısı stokta varsa aynısını verirlergonderıcem muadıl alırsam baska bısey kesın alırım kulaklık gıcırdıyor ses fulleyınce sag tarafta azalma oluyor cıldıracam
sıfır gelırse satarımaynısı stokta varsa aynısını verirler
v2x öyle hocam bende de var birsürü arkadaşta da gördüm böyle kronik bir şey galiba iyi ama ayarlamasını bilmeden çöp kulaklık ben deneye yanıla çözdüm siz uğraşmadan değiştirinaldım garantıye gondercem muadılı olarak ne yollarlarsa alayım
hocam aynısını sunmazlarsa genelde muadil diye sundukları daha kötü oluyor. reddedip thh başvursan derdini anlatamayabilirsin işte aynısı gelmesi daha iyi olabilir bu yüzdensıfır gelırse satarım
ucuz arkadasım onerdı keske fujın pro felan alsaydım ınsanı canından bezdırıyorv2x öyle hocam bende de var birsürü arkadaşta da gördüm böyle kronik bir şey galiba iyi ama ayarlamasını bilmeden çöp kulaklık ben deneye yanıla çözdüm siz uğraşmadan değiştirin
arctıs nova 1 felan var onu denerım yada olmadı geleni satarımhocam aynısını sunmazlarsa genelde muadil diye sundukları daha kötü oluyor. reddedip thh başvursan derdini anlatamayabilirsin işte aynısı gelmesi daha iyi olabilir bu yüzden