Vatan'dan Bu Sistemi Almayı Düşünüyoruz (9800x3d / 5080)

Zaris

80+
Reaksiyon skoru
47
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Arkadaşlar merhaba,

Arkadaşıma bu hazır sistemi almayı düşünüyoruz. https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r7-9800x3d-rtx-5080-oc-16gb-x870-am5-2tb-ssd-64gb-ram.html

Fiyat olarak biraz araştırdım, benzer sistemler daha az ram ve ssd kapasitesi vb. olarak benzer fiyatlara gidiyor gibime geldi bu o açıdan uygun gibime geldi gözüme. Siz ne dersiniz? Almamızı önerir misiniz?

Toplama sistem kurmayı düşünmüyoruz hazır sistem bakıyoruz.
Ramin clsi iyi değil sıvı soğutmada rampage değmez gibi.

Ramin clsi iyi değil sıvı soğutmada rampage değmez gibi.
Hocam seçilebilir olmadığı için soğutma sistemi haliyle bir şey yapamadık o konuda ama benzer özelliklerde benzer fiyatlı bir ürün de bulamadım açıkçası.

Hocam seçilebilir olmadığı için soğutma sistemi haliyle bir şey yapamadık o konuda ama benzer özelliklerde benzer fiyatlı bir ürün de bulamadım açıkçası.
DA game Garaj ile bir sistem paylaşmıştı da kalmamıştır o artık. Yerinizde olsam sistem düşmesini beklerim. Gaming gecesi yada vatana.

Arkadaşlar merhaba,

Arkadaşıma bu hazır sistemi almayı düşünüyoruz. https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r7-9800x3d-rtx-5080-oc-16gb-x870-am5-2tb-ssd-64gb-ram.html

Fiyat olarak biraz araştırdım, benzer sistemler daha az ram ve ssd kapasitesi vb. olarak benzer fiyatlara gidiyor gibime geldi bu o açıdan uygun gibime geldi gözüme. Siz ne dersiniz? Almamızı önerir misiniz?

Merhaba dostum bu bütçeyle kendin daha güzel custom bir sistem kurabilirsin tek tek satın alarak indirimlerde

Merhaba dostum bu bütçeyle kendin daha güzel custom bir sistem kurabilirsin tek tek satın alarak indirimlerde
Arkadaşım hazır sistem istiyor mutlaka toplamakla uğraşmak istemiyor. Mutlaka hazır sistem olacak kısacası.

Arkadaşım hazır sistem istiyor mutlaka toplamakla uğraşmak istemiyor. Mutlaka hazır sistem olacak kısacası.
Peki ne yapacak bu kasayla monitör çözünürlüğü kaç?

Peki ne yapacak bu kasayla monitör çözünürlüğü kaç?
İleride çıkacak olan oyunları mesela gta6 gibi rahat oynamak istiyor, monitör çözünürlüğü 1080p fakat ileride daha yüksek almayı düşünüyor.

Arkadaşlar merhaba,

bak ben birkac sistem buldum. 135k uzerinden. kotuden iyiye dogru siraladim. bunlar da senin alacagindan cok cok az ondeler. birkac iyilestirme yaparak biraz daha one gecirebilirsin...

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada senin sistemin gayet iyi

İleride çıkacak olan oyunları mesela gta6 gibi rahat oynamak istiyor, monitör çözünürlüğü 1080p fakat ileride daha yüksek almayı düşünüyor.
Yine iyi işlemci ve parçalarla 80- max 90'a 5070ti sistem yeter bu kadar para harcamasına gerek yok ki 5070ti dahi 1080pye fazla zaten 64gb ram 1200w psu gereksiz

30K cebinde kalır, istersen parçaları yükseltme yaparsın. Sisteminin detaylı özellikleri aşağıda

Merhaba, İlgilendiğiniz sistem konfigürasyonunda hâlihazırda aşağıda belirtilen bileşenler yer almaktadır: AMD Ryzen 7 9800X3D 4.7GHZ 5.2GHZ 104MB 8C/16T 120W AM5 Tray MSI PRO B650-S WIFI DDR5 AM5 (mATX) Crucial Pro 32GB 2x16 5600Mhz DDR5 CP16G56C46U5T Palit RTX5080 GAMINGPRO 16GB 256Bit GDDR7 Crucial P310 1TB m.2 2280 NVMe SSD PCIe CT1000P310SSD8-Tray Vento VG4200S 850W 80+ Bronze 4x120mm Rainbow Fan Mid Tower Kasa Bitfenix Cube v2 240 Siyah ARGB 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu Belirtilen donanım bileşenleri mevcut stoklarımızda yer almaktadır. Ancak, stok durumu tedarik zinciri ve talep koşullarına bağlı olarak zaman içerisinde değişiklik gösterebilir. Bu nedenle, satın alma işleminizi gerçekleştirmeden önce sistem bileşenlerinin güncelliğini teyit etmenizi önemle tavsiye ederiz. Bilginize sunar, iyi günler dileriz.

30K cebinde kalır, istersen parçaları yükseltme yaparsın. Sisteminin detaylı özellikleri aşağıda
Hocam bu trendyol'da parça yükseltme kısmı nerede acaba, bu sistemi gamegaraj'ın kendi sitesinde göremedim de.

Geri