The Batman
80+ Silver
İnternetten gelen ürünlerde amazon değilse iade almıyorlar fazla verip almak ne kadar mantıklı?
yarın vatandan aldığım monitör elime ulaşıyor hocam sorun çıkarsa da iade sürecini vs yazarım sizeİnternetten gelen ürünlerde amazon değilse iade almıyorlar fazla verip almak ne kadar mantıklı?
Ben burada mağazadan alcamyarın vatandan aldığım monitör elime ulaşıyor hocam sorun çıkarsa da iade sürecini vs yazarım size
3-5 piksel çıktı mı almıyorlar birsürü konu var nokta olsa dikkatimi çekiyorNe demek iade almıyorlar ?
İnternetten aldığın sürece, 14 günlük iade hakkın var. Mağazadan alırsan yok.
Sen diretemiyorsan, sorun internette değildir bence. Aldığın markanın ölü pixel durumlarına bak,1 - 3 pixelde geri alıyoruz gibi şeyler yazan yazı bulursan al onu ssini, aldığın yere ilet. Yeni aldıysan, 14 gün geçmediyse koşulsuz şartsız iade hakkın var zaten. İade almıyorsanız THH'ye gideceğim de nasıl alıyorlar izle.3-5 piksel çıktı mı almıyorlar birsürü konu var nokta olsa dikkatimi çekiyor
bizim ordaki hakkında şikayetler olduğu için trendyoldan aldım ben satıcı yine vatan bilgisayar Konya'dan geliyor yarın en kötü thh başvurucam yapicak bir şey yokBen burada mağazadan alcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
3-5 piksel çıktı mı almıyorlar birsürü konu var nokta olsa dikkatimi çekiyor