karar sizin ben ömürlük tercih ettim2600 TL dedi 6 yıllık ve 6400 TL ömür boyu
karar sizin ben ömürlük tercih ettim2600 TL dedi 6 yıllık ve 6400 TL ömür boyu
Hayatımda ilk kez sınırlı lisans duydum bir kez alınır benim bir ömür boyudur tabi hiç almadım.2600 TL dedi 6 yıllık ve 6400 TL ömür boyu
Yani kendin kur diyorsun hocamHayatımda ilk kez sınırlı lisans duydum bir kez alınır benim bir ömür boyudur tabi hiç almadım.
Bir de yeni aldığınız bilgisayarı bilgisayarcıya götürmeyin format usbsi hazırlayacak imkanınız varsa hazırlayıp yapın yapamam edemem diyorsunuz sistemi iade edin dünyanın en basit işlemi çünkü o ileride mavi ekran cart curt da olacak format atmayı öğrenmek rutin olmalı
Bilgisayarcıya götürmeyinden kastım da şu hiçbir şey olmaz bahaneyle içi açılır ekran kartı garanti etiketini söküverir kaşla göz arası sonuçta adam da ondan para kazanıyor
Evet öyle diyorum çok basit bir şey çünkü. Zaten dediğim gibi ileride sürücü yükleyeceksin bios güncelleyeceksin sürücü kaldırıp indireceksin crack oyun oynuyorsan bir ton şeyle uğraşacaksın bilgisayar yeri gelip sorun çıkartacak mavi ekran verecek yani windows kurduktan sonra da işin bitmeyecek kendin zamanla yapıp kendi işini kendin göreceksin format ilk adım zaten kolay bir şey en zor kısmı ise başka bir bilgisayardan usb ye Windows atmak hayatımda ilk kez yapacağımda on dakikada hallettim. Bilgisayarı taşıdığınıza değmez zaten üstüne de cebinizden para çıkacakYani kendin kur diyorsun hocam
Format atmak aşırı basit bir işlem. Sadece elinde bir 8-16GB arası USB bellek olması yeterli. Eşinden dostundan gidip flashın içine windows 10-11 iso dosyası atarak sende halledersin. Boşuna paranı mahalle bilgisayarcılarına çarçur etme.
TEŞEKKÜRLER RECEP BALTAŞ ABİMİZİN VİDEOSUNU GÖRDÜM ONA GÖRE KURARIMEvet öyle diyorum çok basit bir şey çünkü. Zaten dediğim gibi ileride sürücü yükleyeceksin bios güncelleyeceksin sürücü kaldırıp indireceksin crack oyun oynuyorsan bir ton şeyle uğraşacaksın bilgisayar yeri gelip sorun çıkartacak mavi ekran verecek yani windows kurduktan sonra da işin bitmeyecek kendin zamanla yapıp kendi işini kendin göreceksin format ilk adım zaten kolay bir şey en zor kısmı ise başka bir bilgisayardan usb ye Windows atmak hayatımda ilk kez yapacağımda on dakikada hallettim. Bilgisayarı taşıdığınıza değmez zaten üstüne de cebinizden para çıkacak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yapamadığınız aklınıza takılan bir şey olursa sorup direkt mesaj atabilirsiniz
rica ederimTEŞEKKÜRLER RECEP BALTAŞ ABİMİZİN VİDEOSUNU GÖRDÜM ONA GÖRE KURARIM
Merhaba bende vatandan sistem aldım Windows 10 demo kurulacak dedi freedos varmıdır ? Parçaların Driverleri felan yüklerim dedi zaman kalırsa vatandaki kurulumcu adam freedos ne demek bilmiyorum benim bilgisayarımda varmıdır hazır sistem aldım kurulumu yapacaklarmis öyle demişlerdi PC kurulacak yarın freedos ne demek bilmiyorum onuda kurarlar mi? OEM key alacağım internetten windowsu öyle etkinleştirecegim dogrumudur ?Hayatımda ilk kez sınırlı lisans duydum bir kez alınır benim bir ömür boyudur tabi hiç almadım.
Bir de yeni aldığınız bilgisayarı bilgisayarcıya götürmeyin format usbsi hazırlayacak imkanınız varsa hazırlayıp yapın yapamam edemem diyorsunuz sistemi iade edin dünyanın en basit işlemi çünkü o ileride mavi ekran cart curt da olacak format atmayı öğrenmek rutin olmalı
Bilgisayarcıya götürmeyinden kastım da şu hiçbir şey olmaz bahaneyle içi açılır ekran kartı garanti etiketini söküverir kaşla göz arası sonuçta adam da ondan para kazanıyor
Bilgisayarcına yaptırda crack indirmesin veya güvenli olmayan yerden indirmesin. Kendin yap daha güvenli olur. 5600 ve 4060 iyi ikilidir.VATAN BAYİSİNDEN 23.5 K YA RYZEN 5 5600 RTX 4060 SİSTEM ALDIM BANA TESLİM EDİLECEK SORULARIM:;
WİNDOWS FREEDOS DEDİ BİLGİSAYARA KURMAN LAZIM YOKSA KULLANAMAZSİN DEDİ BENDE SIKINTI YOK DEDİM(KENDİ BİLGİSAYARCİMA YAPTIRACAM )
RYZEN 5 5600 RTX 4060 NASIL İKİLİ OLMUŞ SİZCE?
Merhaba büyük ihtimalle sizlere Windows kurulu ama lisanssız gelecek freedos bildiğim kadarıyla işletim sistemi olmayan demek ama geldiğinde görürsünüz de siz key bile alsanız işletim sistemi gelmezse de siz format atmak zorundasınız format atıp yani Windows yükleyip ürün numarası kısmına aldığınızı yazacaksınızMerhaba bende vatandan sistem aldım Windows 10 demo kurulacak dedi freedos varmıdır ? Parçaların Driverleri felan yüklerim dedi zaman kalırsa vatandaki kurulumcu adam freedos ne demek bilmiyorum benim bilgisayarımda varmıdır hazır sistem aldım kurulumu yapacaklarmis öyle demişlerdi PC kurulacak yarın freedos ne demek bilmiyorum onuda kurarlar mi? OEM key alacağım internetten windowsu öyle etkinleştirecegim dogrumudur ?