Neler Yeni

VATANDAN SİSTEM ALINIR MI

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Yunus Emre Kaplan
Selamlar daha önde bir kaç konu açtım 3 kez hazır sistem aldım ve hepsinde sorun yaşadım game garaj gaming gen tr ve son olarak itopya gelen sistemlerde hep oyunlarda donma belirli aralıklarda sürekli kasmalar oluyordu sürücüleri ve driver sorunsuz kuruyordum ram mhz arttırma işlemini yapıyordum düşük orta yüksek tüm ayarlarda böyle kasmalar oluyordu şimdi bir kaç ay sonra tekrar sistem alacağım vatandan almak isteme sebebim gözümün önünde kuracak olmaları ve taksit için vade farkı almıyor olmamaları beni mutlu ediyor ama biliyorsun vatanda fiyatlar epey bi yüksek oluyor sizde kafama takmamak için vatandan almalı mıyım şimdiden teşekkürler

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Alınır. Mağazaya gidip görerek alabilirsin.

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
EmreE
Selamlar daha önde bir kaç konu açtım 3 kez hazır sistem aldım ve hepsinde sorun yaşadım game garaj gaming gen tr ve son olarak itopya gelen sistemlerde hep oyunlarda donma belirli aralıklarda sürekli kasmalar oluyordu sürücüleri ve driver sorunsuz kuruyordum ram mhz arttırma işlemini yapıyordum düşük orta yüksek tüm ayarlarda böyle kasmalar oluyordu şimdi bir kaç ay sonra tekrar sistem alacağım vatandan almak isteme sebebim gözümün önünde kuracak olmaları ve taksit için vade farkı almıyor olmamaları beni mutlu ediyor ama biliyorsun vatanda fiyatlar epey bi yüksek oluyor sizde kafama takmamak için vatandan almalı mıyım şimdiden teşekkürler
Fiyatı uygunsa alınır

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Buğra Aykaç
Trendyol'dan alacağına Vatan'dan al daha iyi diyorum ben

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Yunus Emre Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyatı uygunsa alınır
Hocam peki örneğin vatandan alacağım sistem 4060 ama vatandaki fiyat ile iropya gibi yerliden 4070 veya daha iyi bir sistem alınabiliyorsa sizce ne yapmalıyım parayı sorun etmemek ve kafa rahatlığı için vatandan mı alırdınız

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
EmreE
Hocam peki örneğin vatandan alacağım sistem 4060 ama vatandaki fiyat ile iropya gibi yerliden 4070 veya daha iyi bir sistem alınabiliyorsa sizce ne yapmalıyım parayı sorun etmemek ve kafa rahatlığı için vatandan mı alırdınız
Şahsen daha hiç internetten aldıklarımdan sorun yaşamadığın için 4070li sistemi alırdım tabikii

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ege Çalışkan
İnternetten alırım, sorun yaşarsan bile 14 gün iade hakkın var.

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Yunus Emre Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şahsen daha hiç internetten aldıklarımdan sorun yaşamadığın için 4070li sistemi alırdım tabikii
Peki hocam gaming gen tr aradım sistem önünüzde kurulmaz siparişi alırız depoda hazırlanır dediler yine bir sorun çıkarsa yine ben uğraşacağım bende internet alışverişlerinde şans yok 3 kez hazır sistem aldım üzülen ben oldum vatanda çok pahalı ya ama sanki kafaım rahat etmesi için değer gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnternetten alırım, sorun yaşarsan bile 14 gün iade hakkın var.
Artık yeni şey çıtkı iade olmuyor zorlaştırdılar

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
EmreE
Peki hocam gaming gen tr aradım sistem önünüzde kurulmaz siparişi alırız depoda hazırlanır dediler yine bir sorun çıkarsa yine ben uğraşacağım bende internet alışverişlerinde şans yok 3 kez hazır sistem aldım üzülen ben oldum vatanda çok pahalı ya ama sanki kafaım rahat etmesi için değer gibi
Bulunduğnuz şehirde mağzaları varsa gidip ordan da vatandaki gibi alabilirsin

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Yunus Emre Kaplan
Bulunduğnuz şehirde mağzaları varsa gidip ordan da vatandaki gibi alabilirsin
Hocam peki fiyat farklılığı olur mu internette biraz pahalı mağazaya gidip alsam duruma göre indirim oluyor mu

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Vatanda bazen iyi fiyatlı hazır sistemler oluyor. Onlardan tutturursan fiyatı iyi oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,257
Üyeler
166,905
Son üye
kyraq
Top Bottom