Neler Yeni

Vatandan TV VB Şeyler satın alıp iade edebilen var mı?

lillagol37

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Yasin
merhabalar bana servis çağırın sorun varsa ancak iade alabiliriz diye saçma sapan şeyler söylediler.
beğenmedim etmek istiyorum desen sıkıntı çıkartıyorlar ondada hakem heyetine git 6 ay uğraş öyle kazan...
neyse ki üründe ölü piksel de var bunuda belirttim o şekilde iade edeceğim bir sorun olmazsa umarım.
Tecrübesi olan yok mu vatanla alakalı bir daha vatandan töbe bir şey almam.
Sıkıntısız iade edebilen oldumu aramızda?

Neilq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Nail
merhabalar bana servis çağırın sorun varsa ancak iade alabiliriz diye saçma sapan şeyler söylediler.
beğenmedim etmek istiyorum desen sıkıntı çıkartıyorlar ondada hakem heyetine git 6 ay uğraş öyle kazan...
neyse ki üründe ölü piksel de var bunuda belirttim o şekilde iade edeceğim bir sorun olmazsa umarım.
Tecrübesi olan yok mu vatanla alakalı bir daha vatandan töbe bir şey almam.
Sıkıntısız iade edebilen oldumu aramızda?
bayağı zaman önce gt 710 ekran kartı siparişi vermiştim. Kendileri beni 1 ay bekletip sonrasında siparişimi iptal etmişlerdi :D o günden beri vatan bilgisayar a asla yaklasmıyorm

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,321
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Hocam tam emin değilim ama TV telefon gibi aletlerin artık paketi açıldıktan sonra iadesi olmuyor keyfi olarak. Vatanla alakalı bir durum değildir.

lillagol37

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Yasin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam tam emin değilim ama TV telefon gibi aletlerin artık paketi açıldıktan sonra iadesi olmuyor keyfi olarak. Vatanla alakalı bir durum değildir.
Yok hocam edebiliyorun incehesap bile alıyor vatana kıyasla küçük yer olmasına rağmen koskoca vatan almıyormuş ama üstüne gittiginde alıyorlar anca ugrasacak zamanım yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bayağı zaman önce gt 710 ekran kartı siparişi vermiştim. Kendileri beni 1 ay bekletip sonrasında siparişimi iptal etmişlerdi :D o günden beri vatan bilgisayar a asla yaklasmıyorm
Amazon dururken bunlardan hiç bir şeyalmamak lazım akıllanana kadar.

Top Bottom