28 haziranda aldım 8 Temmuz da elime ulaştı. Site de yazana bakma bazılarında sen de olduğu gibi montaj da bile değilmiş fakat 10 gün sonra kapısına getirmişler.pc yi ne zaman almıştın aga? ben tam 1 hafta önce aldım hala montaja gecılmemns
anladım eyvallah zaman28 haziranda aldım 8 Temmuz da elime ulaştı. Site de yazana bakma bazılarında sen de olduğu gibi montaj da bile değilmiş fakat 10 gün sonra kapısına getirmişler.
gaming genden thermalright phantom spirit alıp boşta 35 dereceye karar düşünebilirsin işlemcini aşırı iyi tavsiye ederim.Kasanın linki
Kasanın derecesi boştayken 60 derece yükteyken 90-100 arasını görüyor. Vatan Bilgisayara yazsam ilgilenirler mi? Ne yapmalıyım sizce?
Dostum muhtemelen senin fan işlemciden ayrık duruyor oturtamadılar ayağını 12400 ısınan bir model değil kontrol etmeni öneririm.
vatanla alakası yok stok soğutucu ile yükte 100 dereceye çıkıyor o işlemci
Fanın yanında gelen termal macunu sıkma ihtimalleri var mı sizce? yanında gelen macun baya kötüymüşben de bu sistemi aldım. gerek soğutucunun gerekse sistemin yorumlarında ısındıgına dair eleştiriler var, sistem elime bile gecmeden soğutucu degıstırmeyı dusundum ben de, sabah konu açmıştım.
öyle olsa sistem kendini kapatır. boşta kaç derece?Fanın yanında gelen termal macunu sıkma ihtimalleri var mı sizce? yanında gelen macun baya kötüymüş
normal kardeş havalar çok sıcak zaten. kasanın camını aç öyle kullan soğutucu alana kadarBilgisayar da hiç bir işlem yapmadığımda 48-52. Sitelerde gezdiğimde 60 dereceleri görüyor hocam
bi arkadas daha konu açmışSoğutucu bulabildin mi hocam peki?
Hocam xigmatek apeche plus kötü olucağını biliyordum fakat bu kadar kötü olacağını bilmiyordum. Çok ilginç, test yapıp göndermiyorlar mı CPU stress testi yaptığımda 5 saniyede 100 derece oluyor nasıl fark etmediler acaba.Hocam kısacası PC alırken bilgisi olan arkadaşlardan yardım almak gerekir.