Vatandasliktan cikmak oldukca zaman alan bir isKendi anneannemin annesi Yunanistan doğumlu benide yunan vatandaşı yapabilir mi ? Maksat ab ülkelerine girip çıkabilmek için oluyorsa süreç nasıl işliyor
Kanka olan bir dünya insan var nasıl olamazsın saçmalama vatandaşlık verilebiliyor soyun dayandığı içinOlamazsın. Değil anneannenin annesi sen Yunanistan doğumlu olsun yine alamazsın.
Öyle bir şey yok. Orda doğup, büyümen lazım. Oturum izni ya da benzer bir evrakın olması lazım.Kanka olan bir dünya insan var nasıl olamazsın saçmalama vatandaşlık verilebiliyor soyun dayandığı için
Doğman yeterli.. Atıp tutma lütfen. Duyduğum en saçma şey.Öyle bir şey yok. Orda doğup, büyümen lazım. Oturum izni ya da benzer bir evrakın olması lazım.
Önce birşeyleri araştırın, öyle konuşun.Doğman yeterli.. Atıp tutma lütfen. Duyduğum en saçma şey.
Konu almanya mı kanka ? YunanistanSoru soruyorsun cevap veriyorum saçmalama diyorsun. Ayrıca bizzat kendim Almanya doğumlu bir Türküm. Ailem ben 3 yaşında iken kesin dönüş yaptığı için Alman vatandaşı olma şansım yok misal.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Önce birşeyleri araştırın, öyle konuşun.
Göçmen anne veya baba 8 yıldan beri Almanya'da oturuyorsa ve en az son iki yıl süresiz oturma iznine sahipse, bunların, 2000'den sonra Almanya'da doğan çocukları Alman vatandaşıdır. Bu kişiler artık hem ebeveynlerinin hem de Alman vatandaşlığını taşımaya hak kazandıklarından çifte vatandaş statüsündedirler.
Üslubuna dikkat et. Karşında çocuk yok.Avrupa Birliği olduğu için süreç benzerdir diye yardımcı olmaya çalıştım Mert. Onda da 8 yıl değil de atıyorum 5 yıl yaşama şartı vardır. Her neyse hata bende. Ne haliniz varsa görünüz beyfendi.
Bahsettiğin şey AB üyeliğiyle alakalı değil. Ben Yunanistan için konuşuyorum.Soru soruyorsun cevap veriyorum saçmalama diyorsun. Ayrıca bizzat kendim Almanya doğumlu bir Türküm. Ailem ben 3 yaşında iken kesin dönüş yaptığı için Alman vatandaşı olma şansım yok misal.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Önce birşeyleri araştırın, öyle konuşun.
Göçmen anne veya baba 8 yıldan beri Almanya'da oturuyorsa ve en az son iki yıl süresiz oturma iznine sahipse, bunların, 2000'den sonra Almanya'da doğan çocukları Alman vatandaşıdır. Bu kişiler artık hem ebeveynlerinin hem de Alman vatandaşlığını taşımaya hak kazandıklarından çifte vatandaş statüsündedirler.