Neler Yeni

Vatandaşlık seçmem gerekiyor(avusturya veya türkiye)

Jeeareen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mustafa Yeşil
merhaba arkadaşlar. ben avusturyada doğdum orada büyüdüm 12 sene orada yaşadım 6 senedir de türkiyede yaşıyorum. avusturya vatandaşlığım var, tcm felan da var. babam 1 ay önce bana 18 e girdiğimde vatandaşlık seşmem gerektiğini söyledi. benim tercihim de avusturya vatandaşlığından yana. fen lisesinde okuyorum gayret gösteriyorum. benim avst vatandaşlığı seçmem sonucu eğitimimde veya yaşamımda nasıl sıkıntılarla karşılaşabilirm. lütfen bana bu konu hakkında bildiklerinizi paylaşabilirmisiniz

Jeeareen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mustafa Yeşil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangisini seçmen gerektiği açık ara belli değil mi? :D
Sıkıntı yaşamazsın merak etme. Hatta bazen avantajların olur.
evet belli fakat çıkabilecek sıkıntılar hakkında bilgi almak için yazdım😉
Mesaj otomatik birleştirildi:

Avusturyayı seçersen türkiyede daha iyi imkanlarla yaşayabilirsin mesela😂
derken? oraya gitsem anca amelelik yapacam. ayrıca o kadar eğitimime emek verdikten sonra çekip gitmek de zor geliyor.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

derken hocam? düşündüğüm şey mi. sap bir erkek olarak?
Avantajlarından birkaçı.
1656183077149.png

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

derken hocam? düşündüğüm şey mi. sap bir erkek olarak?
hayır hocam :/
Şöyle anlatayım Ben TR de yaşıyorum ve gezilebilecek yerlerin hiçbirini gezemedim fakat almanyada oturan arkadaşım euro kazandığı için TR nin her yerini gezdi

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
AYHANCANCA
Avusturya seçip de türk vatandaşlığından çıkabilirsin fakat devletimiz bu konudaki vatandaşlara mağdur olmasın diye mavi kart çıkarıyor zaten baban da bunları biliyordur
Onun dışında bu konuları bilen biri olduğunu sanmıyorum ne gibi destek istysn bilgilendirme için orda yaşayan biri bu soruyu cevaplaması gerekiyor

Jeeareen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mustafa Yeşil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Avusturyayı seçersen türkiyede daha iyi imkanlarla yaşayabilirsin mesela😂

hayır hocam :/
Şöyle anlatayım Ben TR de yaşıyorum ve gezilebilecek yerlerin hiçbirini gezemedim fakat almanyada oturan arkadaşım euro kazandığı için TR nin her yerini gezdi
ya işte avusturya vatandaşlığı seçip türkiyede kalma ihtimalim de var. orada iyi iş sahibi olmak kolay değil ayrımcılık yapılıyor. kendim şahsen yaşadım gördüm.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

ya işte avusturya vatandaşlığı seçip türkiyede kalma ihtimalim de var. orada iyi iş sahibi olmak kolay değil ayrımcılık yapılıyor. kendim şahsen yaşadım gördüm.
Çok düşünmeye gerek yok seç avusturya vatandaşlığını. gerisine sonra bakarısn :D

abcdefg1234

80+ Silver
merhaba arkadaşlar. ben avusturyada doğdum orada büyüdüm 12 sene orada yaşadım 6 senedir de türkiyede yaşıyorum. avusturya vatandaşlığım var, tcm felan da var. babam 1 ay önce bana 18 e girdiğimde vatandaşlık seşmem gerektiğini söyledi. benim tercihim de avusturya vatandaşlığından yana. fen lisesinde okuyorum gayret gösteriyorum. benim avst vatandaşlığı seçmem sonucu eğitimimde veya yaşamımda nasıl sıkıntılarla karşılaşabilirm. lütfen bana bu konu hakkında bildiklerinizi paylaşabilirmisiniz
Çifte vatandaş olunmuyor mu ?

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,750
İsim
SANANE
O sırada bu seçimi yapabilen insanları gören ben. :PeepoLeave:

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
Bir arkadasım hem Romanya hemde Türkiye vatandası sende de olmuyormu istersen bildigim kadarıyla yardımcı olurum ikisi de olur dersen öğrenip

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,814
Üyeler
164,916
Son üye
piareks
Top Bottom