BERKANY
80+ Silver
Dahası
çok iyiymiş fiyatına göre görsem alırdım.
ben siteden mesaj attım.montajsız almıştım bende.fakat yardımcı olmadılar montajsız gelecek.montajsız almıştım beni de aradılar montajlı olmasını istedim. Herhangi bir arızada servise gidecek 1-2 ayda öyle beklemiş olacağız onun için montajlı olmasını istedim.
Hocam istanbuldaysan bul beni ben toplayım sanaben siteden mesaj attım.montajsız almıştım bende.fakat yardımcı olmadılar montajsız gelecek.
Aha bi montaj meraklısı daha benim gibiHocam istanbuldaysan bul beni ben toplayım sana
yok dostum ya edirne/keşan benim sağol yardım teklifinde bulunduğun içinHocam istanbuldaysan bul beni ben toplayım sana
Bende önce kararsız kaldım aradım isterseniz buraya montajlı diye not düşelim dediler sonra kendileri aradı nasıl istiyorsunuz diye montajlı olsun dedimben siteden mesaj attım.montajsız almıştım bende.fakat yardımcı olmadılar montajsız gelecek.
vatandan kasa alıp da montaj yaptırmak isteyen varsa ulaşsın yapalım ya çok zevkli işAha bi montaj meraklısı daha benim gibi
Günde 10 -20 tane toplayabilirim hatta daha fazlavatandan kasa alıp da montaj yaptırmak isteyen varsa ulaşsın yapalım ya çok zevkli iş
Liseyi Keşan da okumuştum,:ddyok dostum ya edirne/keşan benim sağol yardım teklifinde bulunduğun için
Ne zengin adam yahizmetlerini aldım