Sen temiz 1k komisyoncusun ona bişe dediğimiz yokBen 10 k dan koydum onlarda düşürür düşürmeselerde bişey diyemeyiz istediklerini yazabilir sonuçta
Sen temiz 1k komisyoncusun ona bişe dediğimiz yokBen 10 k dan koydum onlarda düşürür düşürmeselerde bişey diyemeyiz istediklerini yazabilir sonuçta
Prensip meselesi benimki daha fazla talep etmiyorumSen temiz 1k komisyoncusun ona bişe dediğimiz yok
O 1K hakkınızdır hocam siz paylaşmasınız ben ve birçok kişi alamıcaktık sistemiPrensip meselesi benimki daha fazla talep etmiyorum
Alamadık napacaz 1k fazla mı verelim?O 1K hakkınızdır hocam siz paylaşmasınız ben ve birçok kişi alamıcaktık sistemi
Dedim bekleyin biraz 24 saat onaylanma süresi var kontrol ediliyor çünkü bankalar vsbenimde siparişlerim kısmında onaylanmış gözüküyor sonunda, 10750 den ilana koyup 10500 e salıcam
benimde siparişlerim kısmında onaylanmış gözüküyor sonunda, 10750 den ilana koyup 10500 e salıcam
eminim her türlü giderEminsin yani
Konuşacak pek bir şey yok hepsi gayet güzel yerinde seçimler fiyatına göreEvet arkadaşlar birazda sistem parçaları hakkında konuşalım. işlemci ekran kartına diyecek bir şey yok zaten özellikle anakart kasa psu hakkında konuşalım bilgilenmek için.
Hocam ileride maks güçte hangi işlemci ve ekran kartı tercih edilebilir?Konuşacak pek bir şey yok hepsi gayet güzel yerinde seçimler fiyatına göre
İ5 veya i7. İ9 Sınır Yok maks dediğin içinHocam ileride maks güçte hangi işlemci ve ekran kartı tercih edilebilir?
Bütçen neyi oluşturuyorsa onu alabilirsinHocam ileride maks güçte hangi işlemci ve ekran kartı tercih edilebilir?