Neler Yeni

VatanPC RTX 2060 SİSTEM 8999tl YAPIŞ

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

bane

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Kağan
Evet arkadaşlar birazda sistem parçaları hakkında konuşalım. işlemci ekran kartına diyecek bir şey yok zaten özellikle anakart kasa psu hakkında konuşalım bilgilenmek için.
Ben kasayı çok beğendim bu fiyatta bir sisteme göre. Anakart standart 12. Nesil işlemciler için giriş seviyesi bir anakart gibi görünüyor, kullanıcı yorumu detaylı bilgi vs bulamadım. Psu hakkında hiçbir bilgim yok.

Asi_ruh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Hüseyin
Ben kasayı çok beğendim bu fiyatta bir sisteme göre. Anakart standart 12. Nesil işlemciler için giriş seviyesi bir anakart gibi görünüyor, kullanıcı yorumu detaylı bilgi vs bulamadım. Psu hakkında hiçbir bilgim yok.
Sisteme diyecek bir şey kesinlikle yok ben bilgi amaçlı farklı konu açmamak adına genel olarak sordum. Dediğiniz gibi özellikle anakart kısmında msi tr sayfasında bu model yok detay olmadığı için varsa bilen belki yazar dedim açıkçası.

Normalde birbiri aynı kasayı toplamayı düşünüyordum anakart olarak Asus h610m - A modeli aklımdaydı şansa bu sabah bu sistem çıktı :)

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,595
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Sisteme diyecek bir şey kesinlikle yok ben bilgi amaçlı farklı konu açmamak adına genel olarak sordum. Dediğiniz gibi özellikle anakart kısmında msi tr sayfasında bu model yok detay olmadığı için varsa bilen belki yazar dedim açıkçası.

Normalde birbiri aynı kasayı toplamayı düşünüyordum anakart olarak Asus h610m - A modeli aklımdaydı şansa bu sabah bu sistem çıktı :)
Anakart da güzel merak etmeyin ben araştırmadan beğenmeden fiyat performans olarak görmeden paylaşım yapmam kolay kolay 🙂

bane

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Kağan

Bir de ekran kartı Asus dual olsaydı daha tatlı olabilirdi. Görünüş daha yakışıklı geliyor bana 😄

Asi_ruh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Hüseyin
Sipariş Durumu : Siparişiniz Merkez Sevkiyat mağazamızda hazırlandı. Kargoya teslimatı bekliyor. 😎

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,595
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam 2k'da i3 12100f ile i5 12400f arasında hissedilir performans farkı olur mu sence?
Ben kullanmak için almış olsam kendime gerek duymam açıkçası

• Beğen
Reaksiyonlar: bane

TheFaLcoN

80+ Bronze

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,922
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Reis bendede öyle musteri hizmetleri bu montaj aşamasında olduğunu gösteriyor 10 gün içerisine kargoya verilir dedi 😱😱
Montaj isterseniz uzun sürer. Ben demonte istedim. 3-4 güne gelir diye düşünüyorum.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,645
Üyeler
160,722
Son üye
lavey
Top Bottom