COMMANDERR
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 412
9 yıldır askerim vaneda bişeye yaramaz dağ taşta. balıkta şurda burda giyerim derseniz güzel
eyvallah hocam ekipmandan kasıt silah ve kask v.s lazım eğer denk gelirse indirimli fırsat ürünler paylaşırsanız takipteyim.varolunvar hocam mağaza h.o muhabbeti geçince atmadım anafartada çok güzel indirimler vardı bedenleri tükendi. vanedayı burada paylaşmıştım. bu vav gearda airsoft için özel bir kısım var oraya baktınız mı ? kıyafetler ve yelekler çok iyi. silah miğfer vb. kısma gelince denk gelirse konusunu açarım yine takip ettiğim yerler var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aynen öyle ben baktığımda birkaç beden vardı benim beden olmadığı için ben de alamadım linkini attığım yağmurlukla gömlek vs alabildim
Cok iyi fiyat2 tshirt 2 şapka aldım 300 Tl ye böyle kalitede tshirt yoktur bile
Kaliteli hocam tavsiye ederim. Yds den kaliteli oldugunu dusunuyorumnasıl bu mağzanın ürünleri acaba mont hoşum gitti
neden oyle dusunuyorsunuz ? Su an elime ulasan model cogu markanin urununden daha kaliteli. Yds de kullandim lowa da kullandim salomon da Qartal da solognac da.Gelir gelmez botla 2600 m de olan tekeltiye tirmandim cok hosuma gitti. Kullandiginiz modelden kaynakli olabilir mi yasadiginiz sorun ?9 yıldır askerim vaneda bişeye yaramaz dağ taşta. balıkta şurda burda giyerim derseniz güzel
internette marka ile ilgili çok bir bilgi bulamadım nedense kararsız kaldım birazCok iyi fiyat
Kaliteli hocam tavsiye ederim. Yds den kaliteli oldugunu dusunuyorum
neden oyle dusunuyorsunuz ? Su an elime ulasan model cogu markanin urununden daha kaliteli. Yds de kullandim lowa da kullandim salomon da Qartal da solognac da.Gelir gelmez botla 2600 m de olan tekeltiye tirmandim cok hosuma gitti. Kullandiginiz modelden kaynakli olabilir mi yasadiginiz sorun ?
Tek eksi yani bana soracak olursaniz tabanligi daha rahat olabilirdi o da degistirilir sorun degil.
mağazası istanbulda istanbuldaysanız gidebilirsiniz yds nin hemen karşısında kalıyor. yılların mağazası güvenilirlik konusunda çekinmenize gerek yok ürünü beğenmezseniz iade edersiniz.internette marka ile ilgili çok bir bilgi bulamadım nedense kararsız kaldım biraz
bu mağaza istanbulda ama sattığı ürünlerin waw markasının asıl yeri ankaradamağazası istanbulda istanbuldaysanız gidebilirsiniz yds nin hemen karşısında kalıyor. yılların mağazası güvenilirlik konusunda çekinmenize gerek yok ürünü beğenmezseniz iade edersiniz.
linkleri atsana ben de bakıyım2 tshirt 2 şapka aldım 300 Tl ye böyle kalitede tshirt yoktur bile
yds.vaneda bir çok marka denedim. herkes gibi bende lowa tercih ettim çünkü hem hafif hem rahat hemde dayanıklı . kuzey ırak da vs 2 yıl dayanıyor araziye göre bizim şartlarımızda.Cok iyi fiyat
Kaliteli hocam tavsiye ederim. Yds den kaliteli oldugunu dusunuyorum
neden oyle dusunuyorsunuz ? Su an elime ulasan model cogu markanin urununden daha kaliteli. Yds de kullandim lowa da kullandim salomon da Qartal da solognac da.Gelir gelmez botla 2600 m de olan tekeltiye tirmandim cok hosuma gitti. Kullandiginiz modelden kaynakli olabilir mi yasadiginiz sorun ?
Tek eksi yani bana soracak olursaniz tabanligi daha rahat olabilirdi o da degistirilir sorun degil.
vanedanın dayanmama sebebi nedir onu merak ettim ?. lowa kullanım açısından beni de memnun etmişti diğer markaların yds vs bariz farkı hissediliyor.yds.vaneda bir çok marka denedim. herkes gibi bende lowa tercih ettim çünkü hem hafif hem rahat hemde dayanıklı . kuzey ırak da vs 2 yıl dayanıyor araziye göre bizim şartlarımızda.