Neler Yeni

Yardım VBİOS attıktan sonra ekran kartımdan görüntü gelmiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
YUNUS AYDIN
Merhabalar;

Pc'de anlık drop ve ve görüntü kırılmaları sonrasında dıttt sesi gelip kendini resetleme sıkıntısı vardı. İnternette baktıgımda bios, sürücü güncellemelerini denetleyin yapın gibi şeyler okuyuo denedim. Ekran kartı biosunu güncellemeye çalışırken Burdaki gibi https://www.technopat.net/sosyal/konu/ekran-karti-bios-guencelleme.780723/ sonrasında pc ekranı gitti görüntü yok, ve mouse klavyenin ışıklarıda söndü hiçbir türlü kullanımda değil. Ekran akrtını sökünce mouse klavyenin ışığı geliyor ama yinede ekran yok çünkü işlemcide dahili ekran akrtı yok. Böyle bir kuyunun içine düştüm yardım edebilirmisiniz. VBİOS geri yüklenmesi gerekliymiş eski sürümün ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. @AbdullahHacıgül

~KİNG~

80+ Bronze
Merhabalar;

Pc'de anlık drop ve ve görüntü kırılmaları sonrasında dıttt sesi gelip kendini resetleme sıkıntısı vardı. İnternette baktıgımda bios, sürücü güncellemelerini denetleyin yapın gibi şeyler okuyuo denedim. Ekran kartı biosunu güncellemeye çalışırken Burdaki gibi https://www.technopat.net/sosyal/konu/ekran-karti-bios-guencelleme.780723/ sonrasında pc ekranı gitti görüntü yok, ve mouse klavyenin ışıklarıda söndü hiçbir türlü kullanımda değil. Ekran akrtını sökünce mouse klavyenin ışığı geliyor ama yinede ekran yok çünkü işlemcide dahili ekran akrtı yok. Böyle bir kuyunun içine düştüm yardım edebilirmisiniz. VBİOS geri yüklenmesi gerekliymiş eski sürümün ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. @AbdullahHacıgül
Dostum boot ışığı mı yanıyor?

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,248
İsim
Mert Can Ergün
ekran kartı nedir

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
YUNUS AYDIN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
BİOSTAR RX560 4 GB
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum boot ışığı mı yanıyor?
BOOT ışığı dediğin hangi renk bilmiyorum ama ana akrtta sadece 1 tane beyaz ışık yanıyor

BİOSTAR RX560 4 GB

BOOT ışığı dediğin hangi renk bilmiyorum ama ana akrtta sadece 1 tane beyaz ışık yanıyor
Ekran kartını söküp çalıştırdığımda yanan ışık söndü ama yine hiç bir ışık yok.

ekran kartı nedir
BİOSTAR RX560 4 GB

Son düzenleme:

~KİNG~

80+ Bronze
BİOSTAR RX560 4 GB

Ekran kartını söküp çalıştırdığımda yanan ışık söndü ama yine hiç bir ışık yok.

BİOSTAR RX560 4 GB
Büyük ihtimal boot ışığıdır kasayı aç bak, altında minik harfle yazar vga dram boot diye, eski güncelleme hakkında bir bilgim yok , maalesef ben yeni ekran karı aldım amazondan bios güncellemesi yaptım bende de aynı sorun var, çözümü bi alt bios güncellemesi galiba.

Ekran kartı RX 6500XT MSİ MECH

Ekler

• BED1E151-5DB8-4057-BDAE-F14CC8CCF034.jpeg
    BED1E151-5DB8-4057-BDAE-F14CC8CCF034.jpeg
    1.5 MB · Hit: 42
  • 32161108-C7C9-46F5-8952-268D5BF55827.jpeg
    32161108-C7C9-46F5-8952-268D5BF55827.jpeg
    1.2 MB · Hit: 40
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
YUNUS AYDIN
Büyük ihtimal boot ışığıdır kasayı aç bak, altında minik harfle yazar vga dram boot diye, eski güncelleme hakkında bir bilgim yok , maalesef ben yeni ekran karı aldım amazondan bios güncellemesi yaptım bende de aynı sorun var, çözümü bi alt bios güncellemesi galiba.

Ekran kartı RX 6500XT MSİ MECH
Baktım şimdi VGA ışığı yanıyor, eski sürümü ekran kartına nasıl yükleyeceğim mesele o. Çünkü ekrana hiç bir görüntü sinyali gelmiyor.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,527
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
BIOS güncellemesi derken anakarttan bahsetmişlerdir. Ekran kartına BIOS yazma işi çok daha riskli bir konu. Birebir aynı modele ait olmasında fayda var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
YUNUS AYDIN
BIOS güncellemesi derken anakarttan bahsetmişlerdir. Ekran kartına BIOS yazma işi çok daha riskli bir konu. Birebir aynı modele ait olmasında fayda var.
Zaten riskli ve o yüzden gitti görüntü, anakart biosunda geri döndürebiliyorsun ama ekran kartı biosunu yükledim malesef ve gitti.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,527
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Zaten riskli ve o yüzden gitti görüntü, anakart biosunda geri döndürebiliyorsun ama ekran kartı biosunu yükledim malesef ve gitti.
Çift BIOS yoksa onu servis harici geri döndürmek pek mümkün olmayabilir.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,527
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bende ki probleme ne diyorsunuz? Bakarmısınız.
Boot ışığı genellikle depolama birimine erişemezse yanar, fakat bunu tetikleyecek çok fazla şey olabileceği için genel bir şey söyleyemem. Takılı bir USB bellekten dolayı bile olabilir.

Efem1905

80+ Bronze
Eski Bios u yedek aldınız mı?

Ekran kartına sonradan bios atmak bazı istisnalar dışında önerilmiyor Garantisi varsa servise gönderin.

Top Bottom