VCRUNTIME140.dll hatası (RDR2, GTA 5, Hitman)

Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar,
Fıtgırl , Dodı gibi sitelerden RDR2, GTA 5 , Hitman gibi oyunları kurmaya çalışırken sürekli VCRUNTIME140.dll ve rune64.dll gibi hatalar alıyorum. Oyun hiç açılmıyor ya da açılırken bu hatayı verip kapanıyor.

Sorunu çözmek için:

Tüm Visual C++ redistributable paketlerini (X86 / X64, eski–yeni) yeniden kurdum.

Windows Defender'da karantina, bulut koruması ayarlarını kapattım ve kontrol ettim.

Defender'ı tamamen kapatıp tekrar denedim.

Torrent dosya bütünlüğünü doğruladım.

Buna rağmen sonuç değişmedi, indirdiğim tüm cracklerde hata devam ediyor.

Öğrenciyim, fiyatlar malum olduğu için bu şekilde denemek zorunda kaldım. Aynı sorunu yaşayıp gerçekten çözüme ulaştırabilen ya da neyi yanlış yaptığımı söyleyebilecek biri varsa yardım ederse çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar,
Fıtgırl , Dodı gibi sitelerden RDR2, GTA 5 , Hitman gibi oyunları kurmaya çalışırken sürekli VCRUNTIME140.dll ve rune64.dll gibi hatalar alıyorum. Oyun hiç açılmıyor ya da açılırken bu hatayı verip kapanıyor.

Sorunu çözmek için:

Tüm Visual C++ redistributable paketlerini (X86 / X64, eski–yeni) yeniden kurdum.

Windows Defender'da karantina, bulut koruması ayarlarını kapattım ve kontrol ettim.

Defender'ı tamamen kapatıp tekrar denedim.

Torrent dosya bütünlüğünü doğruladım.

Buna rağmen sonuç değişmedi, indirdiğim tüm cracklerde hata devam ediyor.

Öğrenciyim, fiyatlar malum olduğu için bu şekilde denemek zorunda kaldım. Aynı sorunu yaşayıp gerçekten çözüme ulaştırabilen ya da neyi yanlış yaptığımı söyleyebilecek biri varsa yardım ederse çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.
İstediğin oyuna sahip olan hesapları alabilirsin 20-30 TL falan, ha bazı discord sunucuları bu hesapları bedavaya veriyor onu söylim. Sistemin yetmiyorsa öyle hatalar vermesi normal.

İstediğin oyuna sahip olan hesapları alabilirsin 20-30 TL falan, ha bazı discord sunucuları bu hesapları bedavaya veriyor onu söylim. Sistemin yetmiyorsa öyle hatalar vermesi normal.
sistem yetiyor ryzen9 4060 laptop kullanıyorum , önerdiğin platform varmı ve aldıktan birkaç ay sonra oyuna girememe gibi sorunlar yaşarmıyım

onlar ne alaka?adamın dosyaları eksik değil sanırsam bu hatalar vcruntime dan geliyor olması lazım

onlar ne alaka?adamın dosyaları eksik değil sanırsam bu hatalar vcruntime dan geliyor olması lazım
Adam kurdum hepsini diyor, dosyalar eksik olsun yada olmasın her crack oyunda böyle yapıyorsa bir sorun vardır, bazen bende crack indirirken durduk yere hata veriyor orjinalinden oynamak zorunda kalıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sistem yetiyor ryzen9 4060 laptop kullanıyorum , önerdiğin platform varmı ve aldıktan birkaç ay sonra oyuna girememe gibi sorunlar yaşarmıyım
İtemsatis'dan Steam hesapları var kullanabilirsin, sanmıyorum aylar sonra girememe gibi bir sorun yaşayacağını ama güvenilir satıcılardan alırsan sorun yaşayacağın zaman geri dönüş yaparlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,190,058
Üyeler
188,872
Son üye
cquohn
Geri