21-22 falan gelir bu hatta. En az 20 yaptır sen o hızı.Alıntıyı görüntüleTtnet 24 mbps değer alıcağımı söyledi. Sonra aradığımızda 18'e kadar verebiliyoruz dedi. Alt yapım ne kadar destekler?
18-20 arası alırsın. Vdsl alt yapıda fazla bir performans bekleme.Alıntıyı görüntüleTtnet 24 mbps değer alıcağımı söyledi. Sonra aradığımızda 18'e kadar verebiliyoruz dedi. Alt yapım ne kadar destekler?
söylediğimde max bu dediler ama yaparken 24 diyorlardı.21-22 falan gelir bu hatta. En az 20 yaptır sen o hızı.
Arayıp tekrar de yükseltsinler hızını. Onların bilgisayara ne girdiği ile alakalı o hız. Ama çok abartma bu altyapıda 20-22Mbps falan olsa yeter.söylediğimde max bu dediler ama yaparken 24 diyorlardı.
diğer sağlayıcıların sitelerinden kontrol et ne kadar hız desteklediğini belki uygun bir teklif bulabilirsin.Alıntıyı görüntüleTtnet 24 mbps değer alıcağımı söyledi. Sonra aradığımızda 18'e kadar verebiliyoruz dedi. Alt yapım ne kadar destekler?
20 alsam laf etmiyecegim zate 17 alabiliyorum maxArayıp tekrar de yükseltsinler hızını. Onların bilgisayara ne girdiği ile alakalı o hız. Ama çok abartma bu altyapıda 20Mbps falan olsa yeter.
Sıkıntılı iş yapmışlar. Ya yükseltin ya da paketimi 16Mbps yapın daha az ödeyim de adamlara. 1Mbps için mi 24Mbps parası ödeyeceksiniz20 alsam laf etmiyecegim zate 17 alabiliyorum max
Alıntıyı görüntüle
şuan o pakete geçmedim sadece alt yapıyı ona geçirdik.Sıkıntılı iş yapmışlar. Ya yükseltin ya da paketimi 16Mbps yapın daha az ödeyim de adamlara. 1Mbps için mi 24Mbps parası ödeyeceksiniz
Paketin ne şuan?şuan o pakete geçmedim sadece alt yapıyı ona geçirdik.
Alıntıyı görüntüleTtnet 24 mbps değer alıcağımı söyledi. Sonra aradığımızda 18'e kadar verebiliyoruz dedi. Alt yapım ne kadar destekler?