Neyi anlayıp anlamadığımı senle tartışmaya bile tenezzül etmem. Zenginlikle de alakası yok.
2022 Eylül ayında 2 yıllık taahhüt verdim Telekoma ve 1.000 Mbit i şu an 380 TL ye kullanıyorum. Senin aldığın hız/fiyat endeski ile benimkini kıyaslarsan ne demek istediğimi anlarsın.Kaç mbit hız alıyorsun, ne kadar ödüyorsun?
Türkiye nin içinde bulunduğu bu enflasyon ortamında taahhüt vermek yada 6 ay bile olsa sabit fiyat garantisi veren bir yere geçmek şu an en akıllıca yapılacak iştir. En azından ne ödeyeceğini bilirsin.
Ayrıca en son Millenicom da 1 yıllık taahhütlü paketleri vardı. Duyduğuma göre bazı ISS lerde 1 yıllık tutarı baştan ödeyip bu şekilde de hizmet veriyorlarmış. Türknette de vardı bu sistem.
Yaşım 38. 10 yılı aşkın finans sektörü tecrübem ve yaşadığım yerdeki Türk Telekom İl Müdürü ve ona bağlı Proje Müdürü de çok yakın,sevdiğim insanlar olduğu için işleyişin nasıl olduğunu az/çok biliyorum.
Kaç metreye kadar kaç mbit hız alırsın, kaç SNR Margin değerini ayarlarsan ne kadar sağlıklı hız alabilirsin? Araştırıyorum,öğreniyorum. Öğrenmenin yaşı yok.
Benim bulunduğum lokasyon ile başkasının bulunduğu lokasyonun altyapısal olarak ne sorunları var, nasıl hizmet alır, saha ekipleri işini ne kadar severek yapıyor, hakkını veriyor mu bunlar yoruma dayalı.
Sen sabaha kadar şu firma böyleymiş,şöyleymiş de. Telekom ekipleri kılını kıpırdatmasa, senin netgsm dediğin firma bir tafarlarını yırtsa hiçbir şey yapamaz.
Şikayet etmeye kalksan kimi, kime şikayet edeceksin?
Adamın internetin bağlı olduğu kablonun telefon direği düşmüş, kablolar kopmuş, 1 aydır interneti yok. Herkese diyelim netgsm e geçsin çözülür o zaman. Öyle mi ?
Şunları yazarken hiçbir şekilde anlamayacağını bile bile yine yazıyorum