Neler Yeni

vdsl internet sağlayıcısı uygun fiyatlı 50 mbps

erennn001

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Eren
normalde gibirnet bağlatıcaktım fakat bugün baktığımda 110 tl lik internet 240 tl olmuş o yüzden
altyapım 44mbps vdsl destekliyor

pananet--flixnet--netgalaksi

şu anlık bulabildiklerim bunlar uygun fiyatlı tarifeler olarak bunlardan veya buna benzeyip uygun fiyatlı böyle internet sağlayıcısı var mı bunlardan hangisi iyidir bana netgalaksi gibi g

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
normalde gibirnet bağlatıcaktım fakat bugün baktığımda 110 TL lik internet 240 TL olmuş o yüzden

şu anlık bulabildiklerim bunlar uygun fiyatlı tarifeler olarak bunlardan veya buna benzeyip uygun fiyatlı böyle internet sağlayıcısı var mı bunlardan hangisi iyidir bana netgalaksi gibi g
En mantıklısı 300TL altında 2 sene taahhüt kabul eden bir firma bulup geçmek bence. İlk 6 ay pahalı gibi gelir ama sonraki 1.5 sene rahat edersin 😀

etnetalw

80+ Bronze
normalde gibirnet bağlatıcaktım fakat bugün baktığımda 110 TL lik internet 240 TL olmuş o yüzden

Hocam soylediğin 3 firmada sanırım zam yapmadı boş yere geçmeyin. Sozleşmeli bakın ama tt cok pahalandı. Yeni zam yapmış fixnet,tbtnet'e bakabilirsin.
Sunucularından aldığı ping değerlerini bakabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,641
Üyeler
159,803
Son üye
canyesilgoz
Top Bottom