Neler Yeni

VDSL internet sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Berkay Aktaş
Merhaba, en az 1 yıldır taşındığımız evde belirsiz aralıklarla sürekli VDSL internet kopuyor. İnternet 1 ay sağlam olduğu oluyor, günde 40 defa koptuğu da oluyor, günde 3-4 defa koptuğu da oluyor yani çok belirsiz. Superonline kullandığımız zaman Türk Telekom altyapısında sorun bina içi tesisatta dendi ancak bina içi tesisatta olduğunu düşünmüyorum çünkü 1 ay içinde hiç kopmadığı da oluyor. Sizce gerçekten sorun bina içi tesisatta mı, yoksa Türk Telekom kendi müşterisi olmadığımız için mi yardımcı olmuyor? (Bina içinden kablo çekersem doğal gaz borusunun yanından olacak bu da çok tavsiye edilmiyor.)

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Tesisattan olabilir. Ben de superonline vdsl kullanıyorum. Apartmanda ne zaman asansöre herhangi bir kattan biri binse internet kopuyor. Taahhütü az kaldığı için elektrikçi çağırmaya üşeniyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Berkay Aktaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tesisattan olabilir. Ben de superonline vdsl kullanıyorum. Apartmanda ne zaman asansöre herhangi bir kattan biri binse internet kopuyor. Taahhütü az kaldığı için elektrikçi çağırmaya üşeniyorum.
Doğalgaz borusunun duvara sabitleme vidasına CAT6 kabloyu kablo bağıyla bağlasam sorun olur mu?

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular