Muhammet Tunçay
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 652
Max 85 lira verebilirim aylık. Taahhüt olmasını istemiyorum ve cayma bedelini karşılarsa iyi olur.
Cayma bedeli karşılamadığı için geçemem maalesef. Ama Türknet ya da Millenicom'a geçip memnun kalmazsam geçebilirim.75Mbps'yi 89 liraya veren Netspeed adlı bir firma var. Ben aşırı memmunum, çıkışları TT'nin yani ping sorunu vs yok. 74.53 Download alıyorum. Maalesef cayma bedelini karşılamıyor.
comnet geçebilirsin 70 tl 35 mbps paketiMax 85 lira verebilirim aylık. Taahhüt olmasını istemiyorum ve cayma bedelini karşılarsa iyi olur.
comnet dışında bi türknet önerirrim ilk ay bağlanma sıkıntısı olacak ama snra mis gibi int olacakMax 85 lira verebilirim aylık. Taahhüt olmasını istemiyorum ve cayma bedelini karşılarsa iyi olur.
Şu anda kullandığım interneti bağlayınca mı kesiyorlar?comnet geçebilirsin 70 TL 35 mbps paketi
Post automatically merged:
comnet dışında bi türknet önerirrim ilk ay bağlanma sıkıntısı olacak ama snra mis gibi int olacak
türknetin kronik sorunu bu herkes yaşıyor bazıarının 1 ayda bazılarının 1 haftada bağlanıyo ama sonra az pingli internet kullanılıyorŞu anda kullandığım interneti bağlayınca mı kesiyorlar?
1 Ay çok ama 1 2 hafta bekleyebilirim.türknetin kronik sorunu bu herkes yaşıyor bazıarının 1 ayda bazılarının 1 haftada bağlanıyo ama sonra az pingli internet kullanılıyor
Ama sonrada çok iyi bir internetin olacak1 Ay çok ama 1 2 hafta bekleyebilirim.
Netspeed iyi güzel de sanırım cayma bedelini hiç karşılamıyor.Netspeedin 75mbps lik paketini (90tl idi galiba) kullanıyorum Alıntıyı görüntüle az önce yaptım discord, ders programı açıkken istersen kodumu verebilrim böylece hem sen hem ben 1ay bedava kullanmış oluruz