ac modem tam olarak ne oluyor ?bütçeyi biraz artırıp ac destekli bir modem almanız daha mantıklı olur bu cihazları uzun yıllar kullanıyoruz neticede 5 ghz destekli bir modem alın
![]()
Tenda V1200 4 Port AC1200 Mbps Dual Band Adsl-Vdsl Modem Router Fiyatları ve Özellikleri
Tenda V1200 4 Port AC1200 Mbps Dual Band Adsl-Vdsl Modem Router en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
https://www.hepsiburada.com/asus-ds...-vpn-adsl-vdsl-fiber-modem-router-pm-bd804525 bu modemi tavsiye eder misin ?bütçeyi biraz artırıp ac destekli bir modem almanız daha mantıklı olur bu cihazları uzun yıllar kullanıyoruz neticede 5 ghz destekli bir modem alın
![]()
Tenda V1200 4 Port AC1200 Mbps Dual Band Adsl-Vdsl Modem Router Fiyatları ve Özellikleri
Tenda V1200 4 Port AC1200 Mbps Dual Band Adsl-Vdsl Modem Router en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
802 11 ac standart ının özelliklerine bakabilirsiniz ama kabaca 2.4 ghz frekansına ilaveten 5 ghz bandındada yayın yapabiliyor daha hızlı daha yeni bir teknoloji 802,11 a b ve n ye göre hem 2.4 ghz hem 5 ghz bandında 2 farklı yayını aynı andada açabilirsiniz çift band , attıgınız asus modemde alınabilir tabi vatan bilgisayarda şuan 299 liraya magazalarda imiş wifi 6 standardı tanıtıldı önümüzdeki dönemde wifi 6 destekli ürünlerde piyasada daha çok bulunabilir olacak önerim ac destekli bir router almanız 80211 ac ile ilgili biraz google da arama yapın bu kablosuz yayın sertifikaları hakkında biraz fikriniz olacakdırac modem tam olarak ne oluyor ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.hepsiburada.com/asus-ds...-vpn-adsl-vdsl-fiber-modem-router-pm-bd804525 bu modemi tavsiye eder misin ?
Anladım demek istediğini ama çift yayın yapma gibi bir isteğim yok ben vdsl2 ye direk geçmek istiyorum amacım o yine de önerin için sağ ol.802 11 ac standart ının özelliklerine bakabilirsiniz ama kabaca 2.4 ghz frekansına ilaveten 5 ghz bandındada yayın yapabiliyor daha hızlı daha yeni bir teknoloji 802,11 a b ve n ye göre hem 2.4 ghz hem 5 ghz bandında 2 farklı yayını aynı andada açabilirsiniz çift band , attıgınız asus modemde alınabilir tabi vatan bilgisayarda şuan 299 liraya magazalarda imiş wifi 6 standardı tanıtıldı önümüzdeki dönemde wifi 6 destekli ürünlerde piyasada daha çok bulunabilir olacak önerim ac destekli bir router almanız 80211 ac ile ilgili biraz google da arama yapın bu kablosuz yayın sertifikaları hakkında biraz fikriniz olacakdır
![]()
Kablosuz Ağ Standartları (802.11a 802.11b 802.11g 802.11n 802.11ac) » TechWorm
Kablosuz Ağ Standartları 1997 yılından itibaren, IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers), tarafından geliştirilmeye başlanmıştır. Geliştirilen bu standart IEEE 802.11 şeklinde isimlendirilmiştir. 802.11 standardı kablosuz yerel ağ, WLAN (Wireless Local Area Network ), üzerinden...www.tech-worm.com
çift yayın yapmak zorunda degilsiniz sadece 2.4 ghz yada sadece 5 ghz bandındada çalışabilir ürün 2 farklı ag olarak düşünmeyin 5 ghz destekli cihazlar 5 ghz baglanır 2.4 ghz destekli cihazlar 2.4 ghz baglanır daha hızlı bir kablosuz iletişim imkanı sunar gayet açık ve net şekilde yazdım aslında ama iyi anlaşamadık almışken daha yeni standartları destekleyen bir cihaz alın demeye çalıştım iyi forumlar kolay gelsinAnladım demek istediğini ama çift yayın yapma gibi bir isteğim yok ben vdsl2 ye direk geçmek istiyorum amacım o yine de önerin için sağ ol.
Çok sağ olun anladım demek istediğini muhtemelen biraz bütçeyi artırıp 5 ghz li modemlere bakacağım.çift yayın yapmak zorunda degilsiniz sadece 2.4 ghz yada sadece 5 ghz bandındada çalışabilir ürün 2 farklı ag olarak düşünmeyin 5 ghz destekli cihazlar 5 ghz baglanır 2.4 ghz destekli cihazlar 2.4 ghz baglanır daha hızlı bir kablosuz iletişim imkanı sunar gayet açık ve net şekilde yazdım aslında ama iyi anlaşamadık almışken daha yeni standartları destekleyen bir cihaz alın demeye çalıştım iyi forumlar kolay gelsin