- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 5,972
Vizyonsuzluk kanımızda var biride çaycı Hüseyin dememiş...
Elon Musk.Vefat ettiniz. Dünyaya geri gönderileceksiniz. Sizden ölmüş olan bir ünlünün yerine geçmenizi istiyorlar. Hangi ünlüyü tercih ederdiniz? Neden?
Benim tercihim Mustafa Kemal Atatürk olurdu. Ülkemi var olan durumdan kurtarmak isterdim. İnsanların hak ettiği yaşama ulaşmasını hedeflerdim.
Not: İslam dinine aykırı bir davranış olduğunu görmezden gelelim.
Massaka olsan insanların büyük bölümünden fazla zorluklarla geçerdi hayatın.Massaka. Bu adamın apış arası vurma çelikten yapılma. O'nun yerinde olmak isterdim.
Pop smoke.
Zoru ve hızlı yaşamayı severiz diyelim.Massaka olsan insanların büyük bölümünden fazla zorluklarla geçerdi hayatın.
Pop Smoke olsaydın da çok genç ölürdün bence ikiside mantıksız![]()
Şehzade MustafaVefat ettiniz. Dünyaya geri gönderileceksiniz. Sizden ölmüş olan bir ünlünün yerine geçmenizi istiyorlar. Hangi ünlüyü tercih ederdiniz? Neden?
Benim tercihim Mustafa Kemal Atatürk olurdu. Ülkemi var olan durumdan kurtarmak isterdim. İnsanların hak ettiği yaşama ulaşmasını hedeflerdim.
Sırf şu bıraktığın notun bile bu konuda tartışma başlatma potansiyeli bulunuyor. Etkileşim için olayları çok farklı boyuta taşıyıp tartışma başlatan kitle var.Vefat ettiniz. Dünyaya geri gönderileceksiniz. Sizden ölmüş olan bir ünlünün yerine geçmenizi istiyorlar. Hangi ünlüyü tercih ederdiniz? Neden?