Vefat Ettikten Sonra Bir Ünlünün Yerine Geçeceksiniz - Kim Olurdu?

Vizyonsuzluk kanımızda var biride çaycı Hüseyin dememiş...

Sonuçta Redbull'da Ünlü Olduğu için Redbull'un Sahibi olmayı isterdim. Ne güzel F1 Falan Takımım da olurdu

Vefat ettiniz. Dünyaya geri gönderileceksiniz. Sizden ölmüş olan bir ünlünün yerine geçmenizi istiyorlar. Hangi ünlüyü tercih ederdiniz? Neden?

Benim tercihim Mustafa Kemal Atatürk olurdu. Ülkemi var olan durumdan kurtarmak isterdim. İnsanların hak ettiği yaşama ulaşmasını hedeflerdim.

Not: İslam dinine aykırı bir davranış olduğunu görmezden gelelim.
Elon Musk.

Massaka. Bu adamın apış arası vurma çelikten yapılma. O'nun yerinde olmak isterdim.
Pop smoke.
Massaka olsan insanların büyük bölümünden fazla zorluklarla geçerdi hayatın.

Pop Smoke olsaydın da çok genç ölürdün bence ikiside mantıksız :D

Pp den belli oluyordur umarım

Massaka olsan insanların büyük bölümünden fazla zorluklarla geçerdi hayatın.

Pop Smoke olsaydın da çok genç ölürdün bence ikiside mantıksız :D
Zoru ve hızlı yaşamayı severiz diyelim.

Vefat ettiniz. Dünyaya geri gönderileceksiniz. Sizden ölmüş olan bir ünlünün yerine geçmenizi istiyorlar. Hangi ünlüyü tercih ederdiniz? Neden?

Benim tercihim Mustafa Kemal Atatürk olurdu. Ülkemi var olan durumdan kurtarmak isterdim. İnsanların hak ettiği yaşama ulaşmasını hedeflerdim.

Şehzade Mustafa

Sırf şu bıraktığın notun bile bu konuda tartışma başlatma potansiyeli bulunuyor. Etkileşim için olayları çok farklı boyuta taşıyıp tartışma başlatan kitle var.

Bence gerek yoktu fakat konuyu saptırmadan direkt olarak yazdığın şey ile ilgili sana bir sorum var. Hem ülkenin kurtulması için gerekeni yapmıştır demişsin hem de islama uymuyor demişsin. E o zaman senin dediğine göre ülke kurtulmayacaktı? Kendinle çelişmişsin kanka ve bence laiklik ilkesini tamamen olmasa da benimsemen gerek.

Kendine müzisyen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,783
Üyeler
184,499
Son üye
CASStiel
Geri