Bence alma değmezAsus rog strix vega 64 8200tl eder mi ? (2.el)
Evet fazlaFazla mı az mı
Oha 100mh kazabiliyormuşBence iyi fiyat
Düzenleme - Ben bu kartla karıştırdım vega 64 ile ilgili bilgim yok
ASUS RADEONVII-16G 16GB HBM2 4096Bit AMD Radeon Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS RADEONVII-16G 16GB HBM2 4096Bit AMD Radeon Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
İyi bir değer sanırsam(mining ile çok aram yokta)Oha 100mh kazabiliyormuş
Bu da çok sağlam kart ama 25k dan koymuşlar hocam sahibindene.Bence iyi fiyat
ASUS RADEONVII-16G 16GB HBM2 4096Bit AMD Radeon Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS RADEONVII-16G 16GB HBM2 4096Bit AMD Radeon Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Çıktığı zamana göre efsane bir karttı ama tutmadıOha 100mh kazabiliyormuş
Acayip iyi.İyi bir değer sanırsam(mining ile çok aram yokta)
Siz satacak mısınız?Bu da çok sağlam kart ama 25k dan koymuşlar hocam sahibindene.
Sıfırı yok sanirim
Üretimi çok masraflı olduğundan üretilmiyordu galibaBu da çok sağlam kart ama 25k dan koymuşlar hocam sahibindene.
Sıfırı yok sanirim
Hocam bu kart ne böyle ilk defa gördüm hayatımda? Vega serisi falan eyvallah biliyoruzda Radeon VII diye bir şey ilk defa gördümBence iyi fiyat