Neler Yeni

"Velet Oyunu" ithamı.

roblox a velet oyunu demelerinin sebebi çoğunlukla adopt me gibi saçma oyunların olmasından kaynaklı aslında robloxta çok güzel oyunlar var sadece çok oynanmadıkları için ana sayfaya düşmüyor örnek DemonFall demon slayer ın oyunu
Robloxta cidden çok değişik oyunlar var bu ne la

Velet oyunu denen oyunlar genellikle çok bilinen ve kaliteli öyunlar oluyor,mesela;
Brawl Stars
Roblox
Fortnite
Bu üçünden ikisini zamanında çok iyi oynardım bir tanesini ilk çıktığından beri oynarım hepsi çok keyifli ve kaliteli oyunlar.
Velet denmesinin bence 2 sebebi var,birinci sebep 2 rekabetçi oyundan birinin daha çok sevilmesi,ikincisi çocukların yoğunlukla oynaması.

Uzun zamandır insanların sevmediği oyunlara velet oyunu dediğini farkettim. İnsanları ve oyunları böyle kategorilendiren kişileri inceledim. Genel olarak hiçbiri oyunun kitlesi hakkında bir araştırma yapmamış veya oyunu 1 haftadan fazla oynamamış. Tabi istisnalar kaideyi bozmaz. Burda cahil ve bilgisizce oyunlara ve insanlara sallayan kişilerden gına geliyor. Örneğin. Daha fortnite oynamamış biri oyuna gidip velet oyunu diyor. Yada CS seven kişi valorant'a velet oyunu diyor. Kitlesine velet diyor Böyle sırf çocukların diğer tür kişilerden fazla oynaması sebebiyle bir oyuna velet oyunu demenin saçma olduğunu düşünüyorum. Çünkü genel değilde tümel bir yargı. Üstüne üstlük donanım arşiv gibi bir sitede bile varlar.
Brawl stars ın üstüne çok geliyorlar ;-;

fortnite 10 yaş üstü oynamiyo zaten

Uzun zamandır insanların sevmediği oyunlara velet oyunu dediğini farkettim. İnsanları ve oyunları böyle kategorilendiren kişileri inceledim. Genel olarak hiçbiri oyunun kitlesi hakkında bir araştırma yapmamış veya oyunu 1 haftadan fazla oynamamış. Tabi istisnalar kaideyi bozmaz. Burda cahil ve bilgisizce oyunlara ve insanlara sallayan kişilerden gına geliyor. Örneğin. Daha fortnite oynamamış biri oyuna gidip velet oyunu diyor. Yada CS seven kişi valorant'a velet oyunu diyor. Kitlesine velet diyor Böyle sırf çocukların diğer tür kişilerden fazla oynaması sebebiyle bir oyuna velet oyunu demenin saçma olduğunu düşünüyorum. Çünkü genel değilde tümel bir yargı. Üstüne üstlük donanım arşiv gibi bir sitede bile varlar.
Valorant , Fortnite velet oyunu değildir ama kabul edin türk sunucuları çocuklar tarafından domine ediliyor.
Fortnite ayrıca gözümde PUPG çalıntısı bir oyun.
Epic gamesi sevmem sadece kupon ve bedava oyunları için kullanıyorum ve asla gözümde iyi bir yere sahip olamayacak.

Robloxta cidden çok değişik oyunlar var bu ne la
Ben genelde oyun yapıyorum çok oynamıyorum oynarsamda vergiden kaçış pardon demonfall oynarım

Velet oyunu denen oyunlar genellikle çok bilinen ve kaliteli öyunlar oluyor,mesela;
Brawl Stars
Roblox
Fortnite
Bu üçünden ikisini zamanında çok iyi oynardım bir tanesini ilk çıktığından beri oynarım hepsi çok keyifli ve kaliteli oyunlar.
Velet denmesinin bence 2 sebebi var,birinci sebep 2 rekabetçi oyundan birinin daha çok sevilmesi,ikincisi çocukların yoğunlukla oynaması.
hangisini oynuyorsun.

Oyun tarihinde çok önemli yerleri olan GTA V ve Minecraft da velet oyunu olarak görülüyorlar, tek sebebi ise popüler olmaları.

Valorant çocuklar tarafından istilaya uğraşmış bir oyun ve büyük kitlesi çocuklar oluşturuyor. Bu yüzden çocuk oyunu denmesi gayet normal 😀

ıııı tamam.

Geri