Neler Yeni

🔥İndirim Vento VG11A Kasa 865 TL

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Kasa fanları rainbow ama bilinmedik marka alacağınıza bu fiyatlarda bu çok daha iyi. 165mm Hava soğutucu desteği falan var gayet yeterli bir kasa.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Metal parçası alıyoruz zaten bir de bilinmedik marka derken bilindik diye VENTO atılmaz bence. Fiyat konusunda emin değilim. İyi gibi.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,694
İsim
misfit
Hem ön taraf mesh. Hem fan desteği uzun. Bilindik marka ve fiyatı da gayet iyi.

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
ben fiyatını hak ettiğini düşünüyorum. pch sistem ile gelmişti kardeşim aylardır kullanıyor. inanılmaz serin çalışan şık bir kasa. tavsiye ederim

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,739
İsim
Gtx 1090Tİ
Kasa fanları rainbow ama bilinmedik marka alacağınıza bu fiyatlarda bu çok daha iyi. 165mm Hava soğutucu desteği falan var gayet yeterli bir kasa.

Akrilik ama bence bu daha iyi

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Metal parçaları arasında çok fark var. Tutup kaldırırken yamulan bir kasa mı istersin. Yoksa bunu mu ?
Bunu kaldırırken yamulmayacağı ne malum. Sözde iyi markaların, bkz asus, dokununca yamulan veya dokununca yamulamayacak kadar küçük kasalarını gördük zaten. Ekran kartı desteği orta CPU soğutucusu desteği çok kıt olan bir kasa ve ağırlığını bile yazmamışlar bilgilere.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Akrilik ama bence bu daha iyi
Dostum 1000 TL ye çıkıldığında v12 XPG valor falan var zaten. Bütçesi yetmeyenler için söylüyorum. Attığın kasa XPG valorun yanına bile yaklamaz mesela Valorda 1000 TL.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu kaldırırken yamulmayacağı ne malum. Sözde iyi markaların, bkz asus, dokununca yamulan veya dokununca yamulamayacak kadar küçük kasalarını gördük zaten. Ekran kartı desteği orta CPU soğutucusu desteği çok kıt olan bir kasa ve ağırlığını bile yazmamışlar bilgilere.
Tecrübe denen bir şey var. Gamebooster bile yamuluyor mesela ama bu yamulmuyor. He o kadarda üst düzey değil. Bahsettiklerimden daha iyi.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Dostum 1000 TL ye az önce örnek verdim zaten. P400A bile 1100 TL ye düştü kaçırmayın dedik. 1000 TL ye çıkamayanlar için iyi bir fiyat çünkü bu fiyatlarda düzgün kasalar yok. Olsa bile 3 fanlı yarı mesh yada fansız modeller var. Sadece bunları örnek göstermek yetmez bu fiyattaki diğer kasaların adam şeklini beğenmez fanını beğenmez görüntüsünü beğenmez. Her türlü sebep olabilir.

Veysel35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Veysel Tunç
Dostum 1000 TL ye çıkıldığında v12 XPG valor falan var zaten. Bütçesi yetmeyenler için söylüyorum. Attığın kasa XPG valorun yanına bile yaklamaz mesela Valorda 1000 TL.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tecrübe denen bir şey var. Gamebooster bile yamuluyor mesela ama bu yamulmuyor. He o kadarda üst düzey değil. Bahsettiklerimden daha iyi.
linki var mı valor'un?

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
linki var mı valor'un?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,099
Üyeler