🔥İndirim Vento VG11A Kasa 865 TL

Ckribrahim

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
19,401
Kasa fanları rainbow ama bilinmedik marka alacağınıza bu fiyatlarda bu çok daha iyi. 165mm Hava soğutucu desteği falan var gayet yeterli bir kasa.

Hem ön taraf mesh. Hem fan desteği uzun. Bilindik marka ve fiyatı da gayet iyi.

ben fiyatını hak ettiğini düşünüyorum. pch sistem ile gelmişti kardeşim aylardır kullanıyor. inanılmaz serin çalışan şık bir kasa. tavsiye ederim

Metal parçası alıyoruz zaten bir de bilinmedik marka derken bilindik diye VENTO atılmaz bence. Fiyat konusunda emin değilim. İyi gibi.
Metal parçaları arasında çok fark var. Tutup kaldırırken yamulan bir kasa mı istersin. Yoksa bunu mu ?

Kasa fanları rainbow ama bilinmedik marka alacağınıza bu fiyatlarda bu çok daha iyi. 165mm Hava soğutucu desteği falan var gayet yeterli bir kasa.

Akrilik ama bence bu daha iyi

Metal parçaları arasında çok fark var. Tutup kaldırırken yamulan bir kasa mı istersin. Yoksa bunu mu ?
Bunu kaldırırken yamulmayacağı ne malum. Sözde iyi markaların, bkz asus, dokununca yamulan veya dokununca yamulamayacak kadar küçük kasalarını gördük zaten. Ekran kartı desteği orta CPU soğutucusu desteği çok kıt olan bir kasa ve ağırlığını bile yazmamışlar bilgilere.

Akrilik ama bence bu daha iyi
Dostum 1000 TL ye çıkıldığında v12 XPG valor falan var zaten. Bütçesi yetmeyenler için söylüyorum. Attığın kasa XPG valorun yanına bile yaklamaz mesela Valorda 1000 TL.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu kaldırırken yamulmayacağı ne malum. Sözde iyi markaların, bkz asus, dokununca yamulan veya dokununca yamulamayacak kadar küçük kasalarını gördük zaten. Ekran kartı desteği orta CPU soğutucusu desteği çok kıt olan bir kasa ve ağırlığını bile yazmamışlar bilgilere.
Tecrübe denen bir şey var. Gamebooster bile yamuluyor mesela ama bu yamulmuyor. He o kadarda üst düzey değil. Bahsettiklerimden daha iyi.

Dostum 1000 TL ye az önce örnek verdim zaten. P400A bile 1100 TL ye düştü kaçırmayın dedik. 1000 TL ye çıkamayanlar için iyi bir fiyat çünkü bu fiyatlarda düzgün kasalar yok. Olsa bile 3 fanlı yarı mesh yada fansız modeller var. Sadece bunları örnek göstermek yetmez bu fiyattaki diğer kasaların adam şeklini beğenmez fanını beğenmez görüntüsünü beğenmez. Her türlü sebep olabilir.

Dostum 1000 TL ye çıkıldığında v12 XPG valor falan var zaten. Bütçesi yetmeyenler için söylüyorum. Attığın kasa XPG valorun yanına bile yaklamaz mesela Valorda 1000 TL.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tecrübe denen bir şey var. Gamebooster bile yamuluyor mesela ama bu yamulmuyor. He o kadarda üst düzey değil. Bahsettiklerimden daha iyi.
linki var mı valor'un?

linki var mı valor'un?

Geri