Neler Yeni

🔥Verdansk Geri Döndü🔥 Warzone Oynayanlar Eklesin

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
978
İsim
Buğra
Verdansk geri döndü ve oyun sonunda adam oldu 2020 den beri wz oynayan biriyim ve aşırı mutlu oldum şu haritayı görünce oynayan veya tekrardan başlayacak olanlar eklesin girelim steamden

1086674141

TahinPekmez

80+ Gold
Verdansk geri döndü ve oyun sonunda adam oldu 2020 den beri wz oynayan biriyim ve aşırı mutlu oldum şu haritayı görünce oynayan veya tekrardan başlayacak olanlar eklesin girelim steamden

1086674141
Ben pubg oynuyorum warzone cok hızlı geldi bana, birde ses kasamıyorum . kasalar öter falan. adamin tamamen olmesi icin 2 şarjör bosaltiyorum. pay to win olması da.iyi degil

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
978
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben pubg oynuyorum warzone cok hızlı geldi bana, birde ses kasamıyorum . kasalar öter falan. adamin tamamen olmesi icin 2 şarjör bosaltiyorum. pay to win olması da.iyi degil
pubg de çok yavaş ya hocam en azından wz de çatışmaya girebiliyorsunuz pubg de oyunun yarısı koşmayla geçiyor ayrıca wz de pay to winlik bir durum yok skinler var o kadar pay to win demenizi anlayamadım

TahinPekmez

80+ Gold
pubg de çok yavaş ya hocam en azından wz de çatışmaya girebiliyorsunuz pubg de oyunun yarısı koşmayla geçiyor ayrıca wz de pay to winlik bir durum yok skinler var o kadar pay to win demenizi anlayamadım
silah damage leri farklı degil mi. silah seviyeleri falan. parayla kasa alinmiyor mu.

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
Sercan SAYİT
PUBG çıktığı ilk 2 sene iyiydi, şu an yavaşlığına asla katlanamıyorum. Yeni bir oyun çıkartmalarının zamanı geldi.

TahinPekmez

80+ Gold
pubg de yeni baslayan ile 1 yillik kişi ayni silahi alsa ayni hasari verir. orda skinler ler damage arttiyor diye biliyorum

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
978
İsim
Buğra
silah damage leri farklı degil mi. silah seviyeleri falan. parayla kasa alinmiyor mu.
alınıyor ama silah damage arttırmıyor perk sistemi var onlar da herkes kullanabiliyor zaten eklenti gibi

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,332
İsim
Ömür
ilk elden win aldım valla ama battlepas ilerletmek çok zor orası biraz pay to win

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
978
İsim
Buğra
Top Bottom