Ben pubg oynuyorum warzone cok hızlı geldi bana, birde ses kasamıyorum . kasalar öter falan. adamin tamamen olmesi icin 2 şarjör bosaltiyorum. pay to win olması da.iyi degilVerdansk geri döndü ve oyun sonunda adam oldu 2020 den beri wz oynayan biriyim ve aşırı mutlu oldum şu haritayı görünce oynayan veya tekrardan başlayacak olanlar eklesin girelim steamden
1086674141
pubg de çok yavaş ya hocam en azından wz de çatışmaya girebiliyorsunuz pubg de oyunun yarısı koşmayla geçiyor ayrıca wz de pay to winlik bir durum yok skinler var o kadar pay to win demenizi anlayamadımBen pubg oynuyorum warzone cok hızlı geldi bana, birde ses kasamıyorum . kasalar öter falan. adamin tamamen olmesi icin 2 şarjör bosaltiyorum. pay to win olması da.iyi degil
silah damage leri farklı degil mi. silah seviyeleri falan. parayla kasa alinmiyor mu.pubg de çok yavaş ya hocam en azından wz de çatışmaya girebiliyorsunuz pubg de oyunun yarısı koşmayla geçiyor ayrıca wz de pay to winlik bir durum yok skinler var o kadar pay to win demenizi anlayamadım