Neler Yeni

Vergi̇ler Kaldiriliyor Mu?

Røyz.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Abdullah Tunç
GERÇEKTEN NE DİYECEĞİMİ BİLMİYORUM İŞİNİZ GÜCÜNÜZ DALGA GEÇMEK OLMUŞ BÖYLE BİRŞEYİN OLMA İHTİMALİ VAR VE SİZİ BİLGİLENDİRMEK İSTEDİM AMA GEREK YOKMUŞ
Mesaj otomatik birleştirildi:

Umutlu değilim aksine olsa iyi olur kafasındayım. Ama düşük İQ arkadaşlar olayı başka yere çekiyor.
Bencede bende böyle düşünüyorum

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
Umutlu değilim aksine olsa iyi olur kafasındayım. Ama düşük İQ arkadaşlar olayı başka yere çekiyor.
Cidden insan gibi bi konu açmışsın IQ seviyesi yerlerde olan 8-15 yaş aralıgı kitle direk yorumlarda gömmeye çalısıyor ama olduki öyle bi indirim gelirse evde ailesine yalvaracak ilk onlar olur :) bunada eminim

Røyz.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Abdullah Tunç
Cidden insan gibi bi konu açmışsın IQ seviyesi yerlerde olan 8-15 yaş aralıgı kitle direk yorumlarda gömmeye çalısıyor ama olduki öyle bi indirim gelirse evde ailesine yalvaracak ilk onlar olur :) bunada eminim
Kesinlikle katılıyorum gereksiz yorum yapıyorlar

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
SANANE
Açılan konu mantık dışı olduğu için gülüyoruz. Elektronik vergileri alınmasa Devlet iflas eder. Mantık dışı. 10 yaşındaki çocuk bile alınması gerektiğini anlar.

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
Açılan konu mantık dışı olduğu için gülüyoruz. Elektronik vergileri alınmasa Devlet iflas eder. Mantık dışı. 10 yaşındaki çocuk bile alınması gerektiğini anlar.
zaten kalkmıcak indirim gelecek gençlere yönelik olacak diyolar haberin detayını tam paylaşmamış arkadaş

Røyz.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Abdullah Tunç
Kesinlikle katılıyorum gereksiz yorum yapiyolar
Vergilerin full kalkacağını bende sanmıyorum zaten ama %50 azalacağını düşünüyorum ve bunun neresi mantık dışı onu anlamadım

Sergeant Cross

80+ Bronze
GERÇEKTEN NE DİYECEĞİMİ BİLMİYORUM İŞİNİZ GÜCÜNÜZ DALGA GEÇMEK OLMUŞ BÖYLE BİRŞEYİN OLMA İHTİMALİ VAR VE SİZİ BİLGİLENDİRMEK İSTEDİM AMA GEREK YOKMUŞ
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bencede bende böyle düşünüyorum
Vergiler kaldırılırsa süper olur. Özellikle laptop ve iphone'ler için.

thematty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Matty Man
Ee o zaman hiç sesimizi çıkarmayalım, vergiler hep gelsin, millet istediğini alsın, biz de izleyelim. Azıcık vergi indiriminden iflas edilmez.

Røyz.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Abdullah Tunç
Ee o zaman hiç sesimizi çıkarmayalım, vergiler hep gelsin, millet istediğini alsın, biz de izleyelim. Azıcık vergi indiriminden iflas edilmez.
Yok bunlar anlamıyorlar artık beyinlerini öyle sabitlemişler

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Önce indirim sonra bindirim

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
Teknolojik aletler de vergiler kalkıyor haberi duydum sizce nasıl Bir değişim olur
bunu duyan reis
reyis.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,944
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom