Phenoma
80+ Silver
Bildiğim kadarıyla:"Ayı sezonu" ne?
Boğa'nın tam tersi şekilde düşüş sezonu.
Bildiğim kadarıyla:"Ayı sezonu" ne?
Kripto paralarla oynamaya devam edin sonunuz Thodex gibi olacak
caner çok umursamaz o makarnasını aldı (konuyu hatırlayan anlar )Kripto paralarla oynamaya devam edin sonunuz Thodex gibi olacak
Batmayacağının garantisini nasıl veriyorsun. Çiftlikbank da batmayacaktı, Thodex de milletin gözünde batmayacaktı. Çiftlikbanktan dolandırılan vatandaşlarla dalga geçenler şimdi Thodex ile dolandırıldı. Etme bulma dünyası. Çok ironik değil mi ?
batsın da eth düşsünBatmayacağının garantisini nasıl veriyorsun. Çiftlikbank da batmayacaktı, Thodex de milletin gözünde batmayacaktı. Çiftlikbanktan dolandırılan vatandaşlarla dalga geçenler şimdi Thodex ile dolandırıldı. Etme bulma dünyası. Çok ironik değil mi ?
Binance, thodex i bir günlük komisyon kazancı ile satın alır.Batmayacağının garantisini nasıl veriyorsun. Çiftlikbank da batmayacaktı, Thodex de milletin gözünde batmayacaktı. Çiftlikbanktan dolandırılan vatandaşlarla dalga geçenler şimdi Thodex ile dolandırıldı. Etme bulma dünyası. Çok ironik değil mi ?
Yine de batmayacağının garantisi yok. Düşünsene yıl 2000-2005. Telefon piyasasında Nokia hakim. Bir günlük kazancıyla çoğu şirketi satın alabilir. Ne oldu battı. Hiçbir şirket sonsuza dek ayakta kalmaz bunu hiç unutma.Binance, thodex i bir günlük komisyon kazancı ile satın alır.
Başka sözüm yok sayın hakim.
Kurumsallar onla iş yapıyor. Hadi ben dükkanı kapattım gidiyom diyemezYine de batmayacağının garantisi yok. Düşünsene yıl 2000-2005. Telefon piyasasında Nokia hakim. Bir günlük kazancıyla çoğu şirketi satın alabilir. Ne oldu battı. Hiçbir şirket sonsuza dek ayakta kalmaz bunu hiç unutma.
Ya bir gün çiftlikbank v3 olursa.Kurumsallar onla iş yapıyor. Hadi ben dükkanı kapattım gidiyom diyemez
Olmaz karşim sen işine bak.Ya bir gün çiftlikbank v3 olursa.
Görürsün yarın bir gün Binance CEO'su topladığı tüm paralarla kaçtı diye görürsün haberlerde.Olmaz karşim sen işine bak.