Vergisiz Öğrenci İndirimleri Devam Ediyor mu?

elrici3

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
236
İdareten tablet almak istiyorum bu olay hala devam ediyor mu?

İdareten tablet almak istiyorum bu olay hala devam ediyor mu?
Ediyorsa da tabletlerde %22 mi ne indirimliydi yani 9500 Max fiyata 2bin lira kadar. Adına fatura olacak başvuracaksın çıkacak falan bayağı uzun zaman diye biliyorum.

Ediyor ama para iadesi uzun sürüyor ben telefon ve tablet için aynı anda başvuru yaptım tablet için 3 ay sonra ödeme alabildim (%18) telefonunki ise 6 7 ay sonra geldi (%44)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ediyor ama para iadesi uzun sürüyor ben telefon ve tablet için aynı anda başvuru yaptım tablet için 3 ay sonra ödeme alabildim (%18) telefonunki ise 6 7 ay sonra geldi (%44)
Faturada TC kimlik numaran olsun ve faturada başka ürün ve kargo ücreti olmasın ona dikkat et gerisi kolay

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Faturada TC kimlik numaran olsun ve faturada başka ürün ve kargo ücreti olmasın ona dikkat et gerisi kolay
Ediyorsa da tabletlerde %22 mi ne indirimliydi yani 9500 Max fiyata 2bin lira kadar. Adına fatura olacak başvuracaksın çıkacak falan bayağı uzun zaman diye biliyorum.
Teşekkürler.

telefon için mantıklıydı da tablette de alır mıydım bilmiyorum. ben telefon almıştım 5 ay sonra para yatırdılar. telefonda neyse de tabletde değmeyebilir o yüzden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,169,628
Üyeler
185,779
Son üye
Juuizard | Clover
Geri