Ediyorsa da tabletlerde %22 mi ne indirimliydi yani 9500 Max fiyata 2bin lira kadar. Adına fatura olacak başvuracaksın çıkacak falan bayağı uzun zaman diye biliyorum.İdareten tablet almak istiyorum bu olay hala devam ediyor mu?
Faturada TC kimlik numaran olsun ve faturada başka ürün ve kargo ücreti olmasın ona dikkat et gerisi kolayEdiyor ama para iadesi uzun sürüyor ben telefon ve tablet için aynı anda başvuru yaptım tablet için 3 ay sonra ödeme alabildim (%18) telefonunki ise 6 7 ay sonra geldi (%44)
Ediyor ama para iadesi uzun sürüyor ben telefon ve tablet için aynı anda başvuru yaptım tablet için 3 ay sonra ödeme alabildim (%18) telefonunki ise 6 7 ay sonra geldi (%44)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Faturada TC kimlik numaran olsun ve faturada başka ürün ve kargo ücreti olmasın ona dikkat et gerisi kolay
Teşekkürler.Ediyorsa da tabletlerde %22 mi ne indirimliydi yani 9500 Max fiyata 2bin lira kadar. Adına fatura olacak başvuracaksın çıkacak falan bayağı uzun zaman diye biliyorum.
Bende almayı düşünüyorum vergisiz tablet ne yaptın aldın mı sen kampanya devam ediyor mu?İdareten tablet almak istiyorum bu olay hala devam ediyor mu?
hiç girmedim hocam o topaBende almayı düşünüyorum vergisiz tablet ne yaptın aldın mı sen kampanya devam ediyor mu?